Bolnički kreveti i prateće oprema

(Kao novo - nekorišćeno)
Cena: 850,00 €
Ili rata od 1.592,24 din ?
Viđeno: 985 puta
Prati: 3 korisnika
Goran offline
Beograd
Kliknite za broj telefona

Krevet ima 2 klipna elektromotora i integrisani daljinski uređaj koji može biti dostupan pacijentu u svakom trenutku.
Krevet ima funkcije podešavanja visine uzglavlja i nogu sa napomenom da se polja osnove kreveta lome u predelu kolena te je moguće podići samo kolena ili podići kompletne noge.

Platforma za ležanje ima četiri polja koja se dižu pojedinačno ili zajedno u zavisnosti od potreba i zdravstvenog stanja osoba koje ga koriste. Pored pripadajućeg dušeka, koji se takođe sastoji iz četiri dela, kreveti imaju stranice koje se bočno obaraju i skupljaju i time olakšavaju rad sa pacijentom. Sam uređaj za daljinsko podešavanje položaja platforme može da se okači na bilo koje mesto na krevetu i da uvek bude na dohvat ruke korisniku i da time omogući trenutnu promenu položaja kada god je ona i potrebna.

Krevet je namenjen pacijentima težine do 200 kg .
Spoljne dimenzije kreveta: širina 100 cm, dužina 200 cm , visina 40 cm
Unutrašnje dimenzije kreveta: širina 90 cm, dužina190 cm


Krevet ima ugrađene točkiće prečnika 125mm koji se okreću 360 stepeni čime omogućavaju maksimalnu mobilnost, otporni su na koroziju i imaju armirano plastične kočnicice koje služe za fiksiranje kreveta nakon željenog pozicioniranja u prostoriji.

U slučaju neplaniranog  prekida električne energije nesmetan rad kreveta obezbeđuje  baterije od 9 volti koja se montira u zato predviđenom delu ispod elektromotora.

Svi metalni delovi kreveta su prekriveni anti-bakterijskim prahom koji se peče na 200 stepeni čime se postiže maksimalna antibakterijska zaštita.

Naslon i ograda kreveta je napravljena od anti-bakterijskih materijala.

Zahvaljujući otvorima za ventilaciju u samoj  platformi kreveta sprečava se znojenje pacijenata.

Krevet u standardnoj ponudi ima svoj pripadajući nepromočivi dušek debljine 10 cm namenjen ležećim pacijentima i mobilni stalak za infuziju koji se može po potrebi staviti u bilo koji ugao na samoj platformi kreveta.

Pored kreveta sa slike prodajemo i antidekubitne dušeke sa kompresorom za različite stadijume dekubitnih rana , višenamenske toaletne stolice-princeze, samostojeće trapeze, hranilice i drugu opremu.
 
Sva oprema je nova i sa garancijom.
 
Krevete i opremu dostavljamo na kućnu adresu, montiramo i pustamo u rad na teritoriji Beograda i širom Srbije.
 

NOVO! ! Rentiranje bolničkih kreveta

Slika 1 - Bolnički kreveti i prateće opremaSlika 2 - Bolnički kreveti i prateće opremaSlika 3 - Bolnički kreveti i prateće opremaSlika 4 - Bolnički kreveti i prateće opremaSlika 5 - Bolnički kreveti i prateće opremaSlika 6 - Bolnički kreveti i prateće opremaSlika 7 - Bolnički kreveti i prateće opremaSlika 8 - Bolnički kreveti i prateće opremaSlika 9 - Bolnički kreveti i prateće opremaSlika 10 - Bolnički kreveti i prateće oprema
46.365 novih oglasa juče

NBS - Kursna lista   NBS - 24.01.2018.
kup sred prod
118,30 118,65 119,01