slika
1 od 1

Svet kompjutera broj 383 - avgust 2016. - 8/2016

170 din

Beograd | Rakovica
Kao novo - nekorišćeno
162
0
pre 5 dana
Odgovara na 85% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Toni Mihajlović
Član od 08.03.2013.
Svi oglasi

Jezik: Srpski

Prodajem časopis Svet kompjutera broj 383 koji je izašao 1.8.2016. U njemu možete pročitati:
Poké mon Go
Svidelo se to nekome ili ne, Poké mon Go predstavlja revoluciju. Kao i u svakoj poštenoj revoluciji, ideja nije baš najsvežija, ali je primena te ideje dovedena na nivo savršenstva. ..
AMD Radeon RX 480 8 GB
Sa novom arhitekturom AMD se otisnuo sa arhipelaga i vinuo u svemir, barem kada su nazivi u pitanju. Verovatno da bi napravio jasnu distinkciju u odnosu na nekoliko prethodnih generacija, nazivanih po raznim ostrvima Tihog okeana. ..
Upotreba 3D laserskih skenera u forenzičke svrhe
Kako je moguće upotrebiti prostorno lasersko skeniranje u borbi protiv zločina i koliko je Srbija odmakla u upotrebi ove tehnologije?
DeepCool Gamer Storm Maelstrom 120T, 240T; LC-Power LC-CC-240-LiCo i LC-CC-360-LiCo
Dugo toplo (vrelo) leto, idealno vreme za testiranje hlađenja. Igrom slučaja, iako smo planirali test hlađenja naš „ test benč” (običan radni sto) našao se zatrpan zatvorenim vodenim hlađenjem. ..
Igra meseca: Starbound
Starbound nije igra, to je zgusnuti san predpubertetskog deteta koga podjednako fasciniraju putovanje svemirom i istraživanje pećina. ..

Način slanja: AKS, BEX, City Express, Pošta, Post Express, DExpress i lično preuzimanje

Način plaćanja: Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Pouzećem i lično

Lično preuzimanje se odnosi samo na Beograd.
Ne odgovaram za oštećenja nastala u transportu.
Šaljem u inostranstvo.
Ako kao način plaćanja budete izabrali Tekući račun (pre slanja) novac uplaćujete na tekući račun broj 115-0381637162445-02.
ID Oglasa: #87672529
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.