Preuzimanje firme DOO

Cena: Dogovor
Beskamatni keš kredit ?
Viđeno: 87 puta
Prati: 2 korisnika
Agencija Profit offline
Član od 15.11.2018.
Beograd | Novi Bg.
Kliknite za broj telefona
Vaša firma Vam zadaje probleme? Zasitili ste se poslovanja sa neprofesionalnim ljudima? Želite saradnju sa profesionalnim timom, u prijatnom ambijentu i opuštajućoj atmosferi?

Naša firma uspešno se bavi preuzimanjem firmi koje su u blokadi, imaju dug prema poreskoj upravi, prema dobavljačima ili ste davno prestali da radite sa njom.  
Vaš problem rešićemo za tri dana- upravo onoliko dana koliko je APR-u potrebno za obradu Vašeg i našeg predmeta.  

Možemo izraditi kompletnu dokumentaciju - ugovor o prenosu udela, odluke o promeni direktora, sedišta. .. Platićemo sve takse i predati predmet u APR a potom Vas uredno obavestiti o prenosu vlasništva firme na drugo lice .  Sve ovo uz poštovanje zakonskih propisa.

O našoj profesionalnosti i pristupačnim cenama govori veliki broj zadovoljnih klijenata širom Srbije. Zato i Vi proverite zašto su mnogi pre Vas imali poverenja u nas i prepustili nam rešavanje svojih problema.

Naš tim ljudi će profesionalno i na najbrži mogući način rešiti Vaše probleme bilo gde da se nalazite u Srbiji.

Bitno je da firmi nije oduzet PIB i da nije u toku poreska kontrola - tada preuzimanje završavamo u roku potrebnom APR-u da obradi predmet. Ukoliko Vam je PIB oduzet ili poreska kontrola u toku, javite se da Vas posavetujemo šta možete učiniti.


Za više informacija  svratite do naše kancelarije kako bismo se dogovorili oko poslovne saradnje ili nam se javite na broj 

061/ 16 70 145.
47.492 novih oglasa juče
NBS - Kursna lista   NBS - 18.03.2019.
kup sred prod
117,71 118,07 118,42