• Igračke i igre
  • Lutke
  • Mesto
  • Stanje
Kućica za lutke

Kucica za lutke sa namestajem. Korisceno bez ostecenja . ...

1.500 din
15
0

postavljen

pre 4 dana

Pirot

Lalaloopsy lutka

Veća Lalaloopsy lutka Lepo ocuvana

1.500 din
3
1

postavljen

danas

Beograd

Idi na

Lutke

Ukoliko tvoja deca vole lutke za decu i uživaju u igri sa ovim igračkama i kućicama za lutke na pravom si mestu. Lutke za bebe kao i one za stariju decu možeš pronaći na KupujemProdajem.

Ako pak imaš lutke za decu koje ti više nisu potrebne, prodaj ih na KP-u brzo i lako.

Pronađi lutke za decu koje tražiš

Barbie lutke, Bratz, plišane lutke, dvorci i različite kućice za lutke, lutke za šminkanje, mede, zvučne lutke... Izbor je veliki bez obzira na starosnu dob tvog deteta. Naravno tu su i različiti dodaci poput kolica za lutke, odeće za lutke i različiti kompleti za lutke bebe koje mogu da pričaju i plaču. Mogućnosti su zaista ogromne.

Bez obzira na to kakve lutke za decu tražiš na KupujemProdajem ćeš brzo i lako pronaći ono što ti je potrebno i što će obradovati tvog mališana.

Prodaješ lutke za decu?

Ukoliko imaš lutke za decu i kućice za lutke koje želiš da prodaš, to na jednostavan način možeš učiniti na KupujemProdajem. U par koraka se registruj, a zatim postavi oglas u kome ćeš opisati svoje lutke za decu i okači njihove fotografije kako bi potencijalni kupci tačno znali o kakvim lutkama za decu se radi.

Zainteresovani kupci će videti tvoj oglas i potom moći da te kontaktiraju putem telefona i preko kp poruke.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.