Mašina za izradu toalet rolnica i ubrusa

(Kao novo - nekorišćeno)
Cena: 1,00 €
Beskamatni keš kredit ?
Viđeno: 105 puta
Prati: 2 korisnika
Ratomir offline
Član od 27.02.2018.
Čačak
Kliknite za broj telefona
Proizvođač PAB Čačak     
 1. Profesionalna mašina za izradu toalet papira u rolni i papirnih ubrusa a sve to raznih oblika i dimenzija  sa vlažnom laminacijom.
2. Radna širina rolne za preradu može biti od 98cm do 105cm.
3. Posto mašina radi jedan deo automatski, kreće pritiskom na dugme a unapred zadatim ubrzanjem i isto tako se zaustavlja sa zadatim kretanjem i stopom na određenom broju listića.
4. Postoji posebna perforacija za ubruse, a posebna za rolnice koja se šteluje.
5. Radi rolnice različitih dimenzija na različitim prečnicima hilzne ili bez hilzne
6. Može da radi vele kuhinjske ili dzambo rolne većih prečnika(25cm do 40cm) jako čvrsto namotane i zauzimaju mali prostor.
SAMO NAŠE MAŠINE OMOGUĆAVAJU  SEČENJE PRILIKOM PREMOTAVNJA PAPIRA JER POSEDUJU SEKCIJU ZA UZDUŽNO REZANJE TAKO DA PROIZVOD JE ZAVRŠEN ODMAH NEMA POSEBNOG SEČENJE NA SKUPOJ GILJOTINI JER OBIČAN BANSEK NE MOŽE DA IH SEČE.
 7. Na  mašini se mogu seći i drugi papiri  za razne namene.
8. NA MAŠINE JE UGRADJENA PRAVA VLAŽNA LAMINACIJA/LEPLJENJE 2 ILI 3 SLOJA PAPIRA, KOJIM SE POSTIŽE PUNOĆA PAPIRA I UJEDNO ČVRSTOĆA PAPIRA.
Slika 1 - Mašina za izradu toalet rolnica i ubrusaSlika 2 - Mašina za izradu toalet rolnica i ubrusaSlika 3 - Mašina za izradu toalet rolnica i ubrusaSlika 4 - Mašina za izradu toalet rolnica i ubrusaSlika 5 - Mašina za izradu toalet rolnica i ubrusaSlika 6 - Mašina za izradu toalet rolnica i ubrusaSlika 7 - Mašina za izradu toalet rolnica i ubrusaSlika 8 - Mašina za izradu toalet rolnica i ubrusaSlika 9 - Mašina za izradu toalet rolnica i ubrusa
49.820 novih oglasa juče
NBS - Kursna lista   NBS - 22.10.2019.
kup sred prod
117,29 117,65 118,00