Transportna vozila

Jedemo jabuke iz Japana, banane koje rastu u Ekvadoru, koristimo tehničke uređaje napravljene u Kini i jedno je sigurno sve je to do nas stiglo transportnim vozilima. Na KupujemProdajem možeš pronaći ili prodati čak i transportno vozilo.

Lako i brzo do svog transportnog vozila

Otvaraš svoju firmu za prevoz i selidbe ili agenciju za prevoz putnika? Neophodan ti je rezervni deo za transportno vozilo? Bez brige. Na KP-u možeš pronaći transportna vozila kao i dodatnu opremu i rezervne delove. Ponudu transportnih vozila na KP-u možeš da pretražiš potpuno besplatno i to na sledeća dva načina. Na prvi način ponudu transportnih vozila pretražuješ tako što u polje za pretrage ukucaš ključnu reč, tj. što tačniji naziv vrste transportnog vozila koje tražiš. Drugi način pretrage je jednostavnim listanjem oglasa iz grupe Transportna vozila. Svoju pretragu dodatno možeš da suziš podešavajući mesto gde se prodavac transportnog vozila nalazi, raspon cene vozila, ili stanja u kom se transportno vozilo nalazi.

Prodaj svoje polovno transportno vozilo

Prvi put postavljaš oglas na KP-u? Ništa lakše. U par jednostavna koraka postavićeš svoj oglas za transportno vozilo. Da bi mogao da postaviš oglas neophodno je da se registruješ. Kada se registruješ i uloguješ klikom na dugme Postavite oglas otvaraš formu od 4 koraka. U prvom koraku biraš kategoriju i grupu u ovom konkretnom slučaju Transportna vozila. U sledećem koraku unosiš osnovne informacije o transportnom vozilu koje prodaješ i svoje lične podatke. Treći korak ti pruža opciju da odabereš neku od promocija koja bi omogućila veću vidljivost glasa. I u četvrtom koraku biraš formu oglašavanja, tj. da li si pravno ili fizičko lice. Ostaje još samo da klikneš na Postavi oglas i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.