slika
slika
1 od 2

Prodaja i upravljanje prodajom - D.Džober, Dž.Lankaster

1.650 din

Beograd | Novi Bg.
Korišćeno
Dostupno odmah
156
4
pre 40 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
ПУТ ДО КЊИГЕ - Гандијева, Нов online
Član od 01.08.2017.
kp izlog
PRODAJA I UPRAVLJANJE PRODAJOM - D. Džober, Dž. Lankaster

Ovaj obimni priručnik bavi se suštinskim aspektom marketinga: odnosom „ lice u lice“ koji predstavlja osnovni vid savremene prodajne prakse. Podeljen je na pet logičkih celina: dimenzije prodaje, tehnike prodaje, prodajno okruženje, menadžment i kontrola prodaje. Analiza različitih kategorija kupaca približava čitaocu način njihovog razmišljanja i u vezi s tim predlaže adekvatnu marketinšku taktiku. U delu u kome su izložene tehnike prodaje istaknut je značaj lične pripreme i ličnog kontakta, a u poglavlju o prodajnom okruženju ukazano je na važnost institucija i kanala prodaje. Naročita pažnja u najnovijem, šestom izdanju, dostupnom sada i na našem jeziku, posvećena je uticaju koji međunarodno tržište ima za jednu kompaniju. Svako poglavlje upotpunjeno je praktičnom vežbom i uobičajenim ispitnim pitanjima. Idealan udžbenik za studente marketinga i poslovanja, kao i za prodavce na terenu i menadžere prodaje.

Izdavač: Clio
Broj strana: 680
Pismo: Latinica
Povez: Tvrd
Format: 14.5 x 21

Књига је у одличном стању, нечитана, неотворена.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Уколико желите да купите предмет довољно је да оставите своје податке, име презиме , адресу и телефон, и ми ћемо вам послати постекспресом а ви ћете их платити приликом преузимања.  
Постоји могућност да предмет платите пре слања и у том случају можемо послaти постекспресом.  
Књиге можемо послати као препоручену тисковину после уплате на наш рачун (правно лице)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ID Oglasa: #70438020
Informacije

Уколико желите да купите предмет довољно је да оставите своје податке, име презиме , адресу и телефон, и ми ћемо вам послати постекспресом а ви ћете их платити приликом преузимања или пре слања. Купљене предмете можете преузети лично, уз претходни договор, у улици Пере Сегединца (улаз из Гандијеве), Нови Београд.  

ЈЕФТИНО СЛАЊЕ МАЊИХ ПАКЕТА.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.