54.398
2.316
2.868
11.054
25.853

Kompjuteri | Laptop i tablet

Prenosivi računari su deo naše svakodnevice, ekonomični su i praktični. Velika većina poslova obavlja se uz pomoć laptopa ili tableta, i uz rast IT sektora poslednjih godina, oni postaju najtraženija roba na tržištu. U potrazi si za kvalitetnim uređajem ili imaš jedan takav koji želiš da prodaš. Postavi oglas na KupujemProdajem.

Budi deo najbolje ponude

Ne moraš se baviti distribucijom laptopova ili tableta. Na našoj platformi možeš prodati i svoj stari kompjuter. Čak i ako ne radi, uvek će se naći serviseri koji će želeti da tvoj laptop kupe za delove. Kao naš korisnik dobićeš ocene svojih kupaca, a ta preporuka će značiti onima koji se dvoume između tvog i konkurentskog proizvoda. Pored svake tvoje ponude kupci će moći da vide ostale oglase koje imaš, kao i da kontaktiraju sa tobom preko kp poruka.

Kupi laptop ili tablet brzo i lako

Ako si u potrazi za laptopom ili tabletom, ili tražiš samo delove za njih, od brojnih prodavaca osim polovnih možeš nabaviti i nove, nikad upotrebljene laptopove, netbukove, tablete i iPad-ove različitih brendova. Ako se baviš servisiranjem kompjutera i zafali ti deo, na našoj platformi možeš naći praktično sve od delova: matične ploče, hard-diskove, grafičke kartice itd.

Ne moraš više gubiti vreme i šetati gradom u potrazi za baterijama, adapterima ili stonim nosačima. Na KP-u možeš doći do orgomne baze opreme za laptopove i tablete. Dostupni su ti i rančevi, torbe i futrole, pa čak i sklopivi stočići za laptopove koji će tvoj višečasovni rad za računarom učiniti lakšim.

Tražiš nešto zaista specifično?

Retko se dešava da u najraznovrsnijoj ponudi ne možeš pronaći ono što ti je potrebno. U slučaju da tražiš nešto specifično, oglasi određeni deo, opremu ili brend laptopa i prodavci će se javiti tebi.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.