• Konzole i igrice
  • Sony PlayStation
  • Mesto
  • Stanje
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Playstation4

Playstation kao nov sa dva dzojstika za vise informacija ...

200 €
0
0

postavljen

danas

Beograd

Sony PlayStation 4

Sony PlayStation 4 Fat 500GB Model: Cuh - 1216B ...

170 €
Zamena moguća
0
0

postavljen

danas

Pančevo

Idi na

Sony PlayStation

Na KupujemProdajem ćeš pronaći veliki broj Sony PlayStation konzola - neke od najnovijih modela kao što je PlayStation 5, ali i klasične a i dalje popularne PS4 i PS3. Bez obzira da li si strastveni gejmer ili novi u svetu gejminga, na KP ćeš pronaći odgovrajuću konzolu.

Izbor Sony PlayStation konzola na KupujemProdajem

Bez obzira da li tražiš najnoviju Sony PlayStation 5 konzolu, PlayStation 4, ili tražiš pristupačniju opciju kao što je PS3, KupujemProdajem ti nudi raznovrsne opcije. A pored samih konzola, pronaći ćeš i veliki izbor igara i drugih dodataka. Iskoristi polje za pretragu kako bi suzio ponudu na oglase koji te najviše zanimaju. Tako, na primer, možeš pretraživati “Sony PlayStation FIFA 24” , "Joystick za Sony", "PlayStation plus PS+" i slično. Takođe, koristi filtere da pretragu suziš na nove ili polovne konzole, definišeš željeni rang cene ili na primer, izabereš mesto u kome bi voleo da kupiš Sony PlayStation konzolu.

Prodaja Sony PlayStation konzola na KupujemProdajem

Postavi oglas sa dobrim fotografijama i svim važnim informacijama o konzoli, na primer, model, memoriju, stanje i priložene igre ili dodatke. Odnosno, u opisu oglasa navedi sve informacije koje kupcu mogu pomoći da donese odluku o kupovini.

Ukoliko želiš da dodatno istakneš svoj oglas, aktiviraj neku od KP Promocija i čekaj upite.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.