• Nameštaj
  • Dvosedi i trosedi
  • Mesto
  • Stanje
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
De Sede DS 66

Na prodaju trosed, dve fotelje, tabure i klub sto ...

3.500 €
81
1

postavljen

pre 6 dana

Kruševac

Kožna garnitura

Očuvana kožna garnitura savremenog dizajna sa minimalnim oštećenjima

680 €
1.036
4
obnovljen

pre 6 dana

Beograd

Dvosed krevet

Dvosed i tri stočića koja se uvlače jedan u ...

13.000 din
77
1

postavljen

pre 3 dana

Beograd

garnitura shell

Garnitura SHELL - Cena garniture je 395e - Cena ...

Kontakt
61
2

postavljen

pre 2 dana

Kruševac

Ugaona garnitura

Ugaona garnitura se nalazi u Žarkovu. Moze da se ...

100 din
0
0

postavljen

danas

Beograd

Trosed, dvosed i fotelja

Na prodaju trosed, dvosed i fotelja, kupljeno pre godinu dana ...

65.000 din
0
0

postavljen

danas

Bačka Topola

Kožni dvosed i trosed

Na prodaju kožni dvosed i trosed, tamno zelene boje, ...

4.000 din
8
0

postavljen

danas

Ruma

Ceo dnevni boravak

Na prodaju ceo dnevni boravak - trosed, dvosed, fotelja ...

300 €
8
0

postavljen

danas

Pančevo

dvosed

Na prodaju dvosed dimenzija 140x85x70

5.000 din
4
0

postavljen

danas

Beograd

Trosed i dve fotelje

Trosed i dve fotelje, korisceno, na sedecem delu troseda ...

150 €
10
0

postavljen

danas

Velika Plana

Trosed i tabure

Prodajem trosed na razvlacenje i tabure. Garnitura je stara ...

30.000 din
8
0

postavljen

danas

Beograd | Novi Bg.

Idi na

Dvosedi i trosedi

Kada je reč o uređenju dnevne sobe ili bilo kog prostora namenjenog za odmor i opuštanje, komadi nameštaja koji odmah padaju na pamet su dvosedi i trosedi. Bez obzira da li si u potrazi za novim dvosedom koji će uneti svežinu u tvoj prostor ili želiš komforan trosed koji može primiti više članova porodice, ponuda na KupujemProdajem će te sigurno zadovoljiti. Bilo da želiš savremeni dizajn koji će se uklopiti u moderno uređen prostor ili klasične modele za tradicionalniji ambijent, izbor je širok i raznolik.

Izaberi idealan dvosed ili trosed za svoj dom na KP

Mnogi dvosedi i trosedi dolaze s mogućnostima poput prostora za skladištenje ili čak i sa funkcijom razvlačenja, što je idealno za one koji žele maksimalno iskoristiti prostor. Na KupujemProdajem možeš pronaći modele u različitim materijalima, od kože do tkanine, u raznim bojama i dizajnerskim rešenjima – minimalistički, retro, skandinavski i mnoge druge stilove.

Komuniciranjem preko KP Poruke ili direktno putem navedenog broja telefona, možeš proveriti dostupnost, cenu i moguće mesto isporuke za dvosed ili trosed koji te zanima. Detaljan dogovor s prodavcem će ti osigurati da tvoja kupovina bude što jednostavnija i ugodnija.

Kako da prodaš svoj dvosed ili trosed na KP?

Ako želiš da osvežiš svoju dnevnu sobu novim dvosedom ili trosedom i razmišljaš šta ćeš sa starim komadom nameštaja, imamo rešenje. Oglasi svoj stari dvosed ili trosed na KupujemProdajem. Pomoći ćeš nekome da pronađe upravo ono što traži, dok ćeš sebi obezbediti dodatni prostor i dodatna sredstva koja možeš iskoristiti prilikom kupovine novog nameštaja.

Pri postavljanju oglasa, pobrini se da priložiš kvalitetne fotografije koje tačno prikazuju stanje i izgled tvog dvoseda ili troseda. U opisu oglasa navedi sve bitne informacije kao što su dimenzije, materijal izrade, mogući tragovi korišćenja i slično.

Kroz KP Poruke ili na navedeni broj telefona, potencijalni kupci će ti se verovatno obratiti sa dodatnim pitanjima. Budi spreman na komunikaciju, razumevanje i fleksibilnost, kako bi prodaja bila što uspešnija. Nakon finalizacije prodaje, ne zaboravi da zamoliš kupca da te oceni. Dobre ocene će ti pomoći pri budućim prodajama na KupujemProdajem.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.