Vitafon i Nersti pus

(Korišćeno)
Cena: 8.000 din
(Zamena moguća)
Beskamatni keš kredit ?
Viđeno: 12 puta
vitafon leči: glaukom, kataraktu, migrena, upala sinusa, paradontoza, vrtoglavice, upala srednjeg uha, oštećenje slušnog nerva, spondiloza, povrede kičme, osteoporoza, diskopatija i diskus hernija, kijavica, upala grla i krajnika, alergijske kijavice, bronhitis, bronhijalna astma, prevencija od prehlade, angina pektoris, srčani infarkt, posledice moždanog udara, poremećaji cirkulacije, bolesti zglobova, gastritis, dijabetes, hronične bolesti jetre, hormonal. Nersti plus aparat koji otklanja sve vrste počev od: vrata, ruku, kičme, zglobova, mišića, išijalgije, spondiloze, lumbarga, zubobolje, glavobolje, šloga i sve što je povezano sa bolom koštanog, zglobnog mišićnog nervnog sistema.  

Uvodjenjem Aparata NerSti u slušbu zdravlja sportista i drugih pacijenata. NerSti je odabranim izborom impulsa niskofrekventnim impulsnih struja do sada neprimenjivih u praksi, postigao dvostruko biostimulativno dejstvo:
1) Protivbolno ili analgetsko i
2) Reparativno - rekonstruktivno dejstvo (efekat).
Uz pomoć aparata NerSti postiže se i jedno i drugo dejstvo, primenom ekskluzivnih " Impulsa zdravlja" kako kod akutnih tako i kod hroničnih bolnih stanja i bolesti, pre svega u :
a) Sportskoj medicini tj. sportskoj traumatologiji, kod svih povreda i povreda praćenih bolom, oštećenjem tkiva i posledicnom narušenom funkcijom
- povredom mišića, tetiva, ligamenata, zglobne čahure, kostiju i okolnih krvnih sudova i živaca
- uboji, distenzije, uganuća, isčašenja i prelomi.
Izuzetan terapeutski efekat se postiže i u:
b) saobraćajnom, industrijskom, poljoprivrednom traumatizmu, kod svih oblika traume.
c) Reumatologiji - bolesti zglobova: zapaljenske /reumatoid artritis i dr. / degeneritivne/ okoštavanje/ koksatroza, gonartroza i artroza drugih zglobova.
- bolesti kičmenog stuba bilo da se radi o zapaljenkom / Mb. Behterev i dr. / ili okoštavanje kičmenog stuba tipa spondiloze ili spondilartroze.
- kod metaboličkog / Giht/, vanzglobnog/ epikondilitis i dr. /
d) Neurologiji - kod oštecenja perifernog i centralnog živca.
e) Ortopediji - bolna stanja kostanozglobnog sistema i pacijenti sa amputacijama.
f) Stomatologiji
g) Sva bolna stanja koja ne reaguju na druge vidove lečenja uključujući i maligna oboljenja.
Protiv bolan efekat se postiže stimulacijom nervnih završetaka na mestu povrede/ receptori bola/ i prenošenjem inpulsa do centra bola gde se bol "neutrališe".
Oslobodjenjem odredjenih materijala u organizmu, na dejstvo Aparata NerSti, postiže se protiv upalno dejstvo, a samim tim se lokalno smanjuje i temperatura. Ovim dejstvom NerSti oslobadja od bola, zaceljuje povrede i vraća funkciju odredjenom segmentu.

Sva fizička aktivnost veća od svakodnevne predstavlja poseban atak na organizam. Postoje razni fiziološki mehanizmi čiji je zadatak da koliko je to moguće pomognu organizmu da odgovori fizičkim zahtevima, a da u isto vreme spreče sve moguće štetne posledice. Slične promene se dešavaju i za vreme povrede kao i oboljenja pojedinih  organa i tkiva. Aparat u zoni primene izaiva VAZODILATACIJU krvnih sudova i tako povećava dotok krvi, a samim tim i količinu kiseonika i potrebne hranjive materije. U isto vreme brze odvodi upotrebljenu krv i sve štetne produkte koji nastaju kao posledica velikog napora, povreda ili bolesti ( VAZODILATACIJA, REGENERATIVNO, PROTIVUPALNO, ANTIEDEMATOZNO I ANALGETSKO DEJSTVO, POVEĆANJE LOKALNOG I OPŠTEG IMUNITETA).

Važna napomena!

 

Prilikom svakog premeštanja elektroda aparat prvo isključiti da nebi došlo do njegovog oštećenja, a elektrode prilikom svake aplikacije namazati tankim slojem kontakt gela.
Po završetku tretmana aparat isključiti, a elektrode oprati mlakom vodom.
Praktičnost primene aparata je što može da se koristi i tokom treninga kod sportista, i ostalih pacijenata u toku profesionalnog rada kao i kod obavljanja svih aktivnosti svakodnevnog života.
Prednost u odnosu na lekove je što se izbegavaju mnoge nuspojave i štetna dejstva istih. Komforniji je izuzetno lako se rukuje, apsolutno bezopasan. Jedina zabrana primene je kod pacijenata sa Pejs-Mejkerom.
Uz pomoć Aparata NerSti bol će nestati kao rukom odnesen, a noćne more, nesanica, svakodnevna depresija i iznurenje do iznemoglosti biće zamenjeni blagostanjem i vraćenom funkcijom. Cena je za oba aparata

 

Slika 1 - Vitafon i Nersti pusSlika 2 - Vitafon i Nersti pusSlika 3 - Vitafon i Nersti pusSlika 4 - Vitafon i Nersti pusSlika 5 - Vitafon i Nersti pusSlika 6 - Vitafon i Nersti pusSlika 7 - Vitafon i Nersti pus

Najnovije ocene za ovog oglašivača


17.04.2019
Dzemail
Opis iz oglasa tačan: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
korektno poslovno svaka preporuka za ovog prodavca
22.10.2018
Plaćanje/zamena po dogovoru: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
S obzirom na to da trgujemo svakodnevno sa velikim brojem ljudi, uvek je zadovoljstvo sresti ovakvog člana, efikasno i efektivno, odlična komunikacija, maksimalna ispoštovanost, kao što i se i sami uvek trudimo da bude.
Preporuke 10/10.
Nadam se jos velikom broju ovako odličnih pristupa i saradnji.
04.02.2017
Goran
Plaćanje/zamena po dogovoru: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
Sve preporuke. . .
20.09.2016
goran
Plaćanje/zamena po dogovoru: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
ispostovan svaki dogovor, preporuka za saradnju.
12.09.2016
Sitna Tehnika 061-145-1000
Plaćanje/zamena po dogovoru: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
odlična saradnja, svaka preporuka za člana!
47.795 novih oglasa juče
NBS - Kursna lista   NBS - 16.10.2019.
kup sred prod
117,16 117,51 117,86