Kuca u Ledincima kod Novog Sada na Fruskoj gori

Cena: 44.000,00 €
Viđeno: 139 puta
Prati: 3 korisnika
Real House offline
Član od 04.06.2008.
Novi Sad
Kliknite za broj telefona

Kuća u Ledincima na Fruškoj gori iz ponude nekretnina agencije  Real House.

Predstavljamo Vam veoma interesantnu nekretninu koja je namenjena ljudima koji žele da imaju nekretninu u prirodi i u kojoj mogu da provedu dobar deo godine. Kuću možete posmatrati i kao kuću za život ako volite živeti u prirodi ili kao vikendicu u kojoj se možete opustiti sa porodicom i prijateljima.

Prednost ove nekretnine je što se nalazi u prirodi, na Fruškoj gori, ali nedaleko od grada jer za nepunih 15 minuta stižete u Novi Sad.

Kuća se nalazi u Ledincima u naselju Vučkovac na lokaciji koja nije gusto naseljena. Do kuće vodi betonski put izuzev zadnjih 50m gde se spuštate nasutim tucanikom

Kuća se nalazi na 6 ari placa koji se od gornjeg dela blago spušta.

Kuća je građena pre 6 godina, gotovo nova, 45 m2 u osnovi i sastoji se od dve etaže (ukupno 90 m2)

U donjoj etaži se nalazi jedna velika soba sa kuhinjom, kupatilo i još jedna prostorija koja je u službi ostave.

U gornjem delu kuće se nalazi još jedno kupatilo, spavaća soba i velika dnevna soba u kojoj postoji deo predviđen za kuhinju. Kuća može da funkcioniše i kao dva odvojena stana.

U donjem delu kuće se nalazi natkrivena terasa i zidani roštilj.

Plac je ozelenjen, ima dosta mladog voća, a u gornjem delu se nalazi natkriveno parking mesto za automobil.

Kuća je priključena na trofaznu struju, gradski vodovod, izolovana i ne zahteva nikakva dodatna ulaganja.

Ukoliko Vam se čini da je ovaj opis kuće upravo to što tražite. želite da imate mesto za odmor u prirodi, na lokaciji gde se čuje samo cvrkut ptica i čarlijanje fruškogorskog povetarca, nazovite nas da Vam damo dodatne informacije, sigurni smo da je ovo kuća baš za Vas.

Slika 1 - Kuca u Ledincima kod Novog Sada na Fruskoj gori Slika 2 - Kuca u Ledincima kod Novog Sada na Fruskoj gori Slika 3 - Kuca u Ledincima kod Novog Sada na Fruskoj gori Slika 4 - Kuca u Ledincima kod Novog Sada na Fruskoj gori Slika 5 - Kuca u Ledincima kod Novog Sada na Fruskoj gori Slika 6 - Kuca u Ledincima kod Novog Sada na Fruskoj gori Slika 7 - Kuca u Ledincima kod Novog Sada na Fruskoj gori Slika 8 - Kuca u Ledincima kod Novog Sada na Fruskoj gori
49.149 novih oglasa juče
NBS - Kursna lista   NBS - 19.09.2019.
kup sred prod
117,24 117,59 117,95

Šta vam je najjači utisak vezan za KP?

Glasaj