Vikend kuca u Sremskoj Kamenici za odlazak iz grada u prirod

Cena: 66.000,00 €
Viđeno: 115 puta
Real House offline
Član od 04.06.2008.
Novi Sad
Kliknite za broj telefona

Vikend kuća u Sremskoj Kamenici, za odlazak iz grada u prirodu je ekskluzivna ponuda Real House nekretnina.

Kuća je namenjena svima Vama koji je potreban mir u prirodi da bi sačuvai svoje zgravstveno stanje i da bi akumulirali novu energiju koju vam Fruška gora nesebično daje na ovom mestu.

Kuća se nalazi svega 15 minuta od centra Novog Sada, u Sremskoj Kamenici na Popovici, vikend naselje Artiljevo. Do kuće vodi asfaltni put.

Lokacija okružena zelenilom, bez saibraćaja, gde mir i tišinu narušava jedino cvrkut ptica.

Popovica je svakako najinteresantnije mesto u prirodi i želja mnogih kupa koji žele nekretninu van gra

Na placu površine 8 ari koji je kompletno ograđen i ozelenjen sa mnogo različitog drveća, ukrasnog bilja i cveća nalazi se kuća površine, u osnovi, 40 m2.

Kuća se sastoji iz dve etaže koje su međusobno povezane spoljnim stepenicama.

Obe etaže imaju jednak raspored prostorija i to dnevnu sobu, kuhinju sa trpezarijom i kupatilo kao i velike terase. Posebno je impresivna gornja terasa, 24 m2,   sa koje se pruža pogled na Novi Sad.

Pored stambenog dela kuće nalazi se garaža površine 24m2 i podrum od 12 m2 (idealno skladišno mesto za zimnicu, vino i sl. )

Kuća ima struju, tehničku vodu i etažno grejanje na struju sa radijatorima. Urađene su prilazne staze od behatona, zaštitne rešetke na spoljnoj stolariji, dvorište kao i kuća veoma održavani.

Bez obzira da li ovde želite da boravite nejveći deo godine ili da stanujete celu godinu ambijent koji nudi ova nekretnina ne može vas ostaviti ravnodušnim.

Da li se možete zamisliti na prostoru na kome ima pet velikih oraha, tri breze, 8 borova, dva sibirska bora, tri velika kedra stara 30 godina, 15 jelki, čempresi, sibirski brest, , dve tise, džanarika, smokva , lešnik.

Svima Vama koji radite mnogo potrebno je jedno ovakvo mesto da možete kada god poželite da skoknete i napunite baterije, da se družite sa prijateljima i porodicom, da vam odlazak na vikendicu ne oduzima mnogo vremena (samo 15 min od grada), ovo je sigurno mesto za Vas.

Popovica je svakako najinteresantnije mesto u prirodi i želja mnogih kupa koji žele nekretninu van grada.

Za sve detalje o prodaji ove viken kuće kontaktirajte ekskluzivnog zastupnika prodaje:

Real House doo licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti.

Slika 1 - Vikend kuca u Sremskoj Kamenici za odlazak iz grada u prirodSlika 2 - Vikend kuca u Sremskoj Kamenici za odlazak iz grada u prirodSlika 3 - Vikend kuca u Sremskoj Kamenici za odlazak iz grada u prirodSlika 4 - Vikend kuca u Sremskoj Kamenici za odlazak iz grada u prirodSlika 5 - Vikend kuca u Sremskoj Kamenici za odlazak iz grada u prirod
49.149 novih oglasa juče
NBS - Kursna lista   NBS - 19.09.2019.
kup sred prod
117,24 117,59 117,95

Šta vam je najjači utisak vezan za KP?

Glasaj