Irox benzin

(Korišćeno)
Cena: Kontakt
(Zamena moguća)
Beskamatni keš kredit ?
Viđeno: 3 puta

ИРОКС је изузетно компактан, робустан и једноставан за употребу Мид-ФТИР спектрометар за аутоматско мјерење концентрације најважнијих компоненти бензина.  Захваљујући побољшаном математичком моделу и употреби уграђеног мерача густине, инструмент додатно обезбеђује најпоузданије резултате за кључне особине као што су октански бројеви, својства дестилације и притисак паре.  Чува се велики број узорака за калибрацију специфичних за земљу.  Горива која се налазе ван употребе могу се лако додати и без рачунара.

Могућност преносивости и батерија возила су идеални за употребу на лицу места.


МИД-ИНФРАРЕД СПЕЦТРОСЦОПИ


Срце инструмента је изузетно компактан и робустан средњи ФТИР спектрометар.  Потпуно аутоматско прилагођавање током времена загревања обезбеђује високу стабилност чак и након дуготрајне употребе или транспорта тестера.


ЦОМПЛЕТЕ ИР-СПЕЦТРУМ


Уместо неколико филтер линија, мери се комплетан спектар апсорпције.  Ово обезбеђује потпуне информације о супстанцама присутним у бензину и елиминише варијације основне линије и минимизира сметње.  Детаљна анализа у комбинацији са јединственим математичким моделом, заснованим на к-матричној корелацији, кластер анализи (ЦА) и мулти линеарној регресији (МЛР) чини ИРОКС 2000 врхунским средњим ИР анализатором бензина за мјерење састава бензина и одређивање својстава као што су октански бројеви, точка дестилације и притисак паре.


ПОБОЉШАНИ МОДЕЛ ОБРАЧУНА ЗА ОДРЕЂИВАЊЕ ОЦТАНСКИХ БРОЈА: НОВИ ПРИСТУП КОМПЛЕКСНОМ ПРОБЛЕМУ


Побољшани математички модел, заснован на мулти линеарној регресији (МЛР) за одређивање својстава горива доводи до још поузданијих резултата за РОН, МОН, дестилационе температуре, укупне аромате, Олефине и притисак паре.  Високе концентрације Олефина (> 40% в) и аромата имају значајан утицај на одређивање РОН и МОН у мултиваријатним моделима користећи концентрације различитих компоненти у ИР спектру.

Нови модел гледа на пик амплитуде, а не на концентрације иза сваког апсорпцијског врха.

Коначно, израчунавање другог деривата спектра доводи до боље репродуктивности, боље резолуције за разликовање преклапајућих врхова и елиминације линеарне позадине.  Нови модел пружа бољу основу за корелацију наведених својстава.  Кисикати као МТБЕ, ЕТБЕ и ТАМЕ значајно утичу на октанске особине бензина.  У последње време компонента ТАМЕ је додата у прорачунски модел за одређивање РОН / МОН: интензитети пикова на типичним ТАМЕ позицијама у спектру бензина су укључени у прорачун.


КАЛИБРАЦИЈА НА ЛОКАЦИЈИ


За ИРОКС 2000 се чува велики број међународних калибрационих узорака.  Гориво које се налази изван њега идентификовано је и назначено алармном поруком.  Могу се лако додати помоћу инсталираног изборника за калибрацију (није потребно рачунало).  Додавање нових узорака траје мање од 4 минута, што одмах побољшава тачност мерења.

Najnovije ocene za ovog oglašivača


08.05.2019
V.L.Jeca
Plaćanje/zamena po dogovoru: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
veoma ozbiljan i odgovoran kupac, brzo i efikasno obavlja trgovinu, moje preporuke za ovog kupca
11++++++
13.04.2019
Blažo Kecojević
Plaćanje/zamena po dogovoru: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
Odlicna saradnja, lak i brz dogovor, sve pohvale i preporuke za ovog clana.
11.03.2019
Lyctum
Opis iz oglasa tačan: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
Odlična usluga.
02.02.2019
zoran
Opis iz oglasa tačan: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
Sve pohvale, svaka preporuka. ..
27.01.2019
iva
Plaćanje/zamena po dogovoru: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
Odgovoran i korektan kupac u svakom pogledu. Sve obavljeno po dogovoru. Preporuka za saradnju sa ovim članom.
44.143 novih oglasa juče
NBS - Kursna lista   NBS - 18.07.2019.
kup sred prod
117,39 117,74 118,09