Poljoprivreda | Domaće životinje

Pre nego što kreneš od farme do farme u potragu za kvalitetnim stočnim grlima, pretraži KupujemProdajem. Pored uštede vremena, ovaj način kupovine može ti doneti značajne uštede u novcu, bolji uvid i mogućnost većeg izbora. Mnogi uzgajivači goveda, svinja, ovaca, živine i drugih sitnih i krupnih domaćih životinja već su oglasili svoju ponudu na našoj platformi. Ona je veoma raznolika i to je jedna od najvećih prednosti - da na jednom mestu možeš pronaći praktično sve za svoju proizvodnju, uključujući i stočnu hranu, ali i opremu za uzgoj.

Ako si ovde u svojstvu prodavca, oglasi svoju ponudu. Ova besplatna usluga može ti pomoći da lakše pronađeš kupce.

Najbrže do novih grla i opreme za uzgoj

Ako se baviš stočarstvom i želiš da obogatiš svoj stočni fond, pretraži KupujemProdajem i odaberi ono što ti najviše odgovara. Ovde možeš pronaći oglase u kojima se prodaju grla sa individualnih poljoprivrednih gazdinstava, ali i sa farmi, kombinata, zadruga i sličnih udruženja. Možeš pronaći stočna grla različitih vrsti i rasa, od onih najkrupnijih poput bikova pa sve do najsitnijh kao što su kunići, zatim kokoši, patke i druge vrste peradi.

Pored domaćih životinja u ovoj kategoriji možeš naći i oglase u kojima se prodaje različita vrsta opreme za uzgoj, poput kaiševa, amova, ulara, ali i uređaje poput muzilica za krave muzare, laktofriz uređaje različitih kapaciteta, inkubatore za jaja i slično.

Prodaj stočna grla, stočnu hranu ili opremu za uzgoj

Ukoliko želiš da prodaš tovljenike, bikove, svinje, piliće, imaš krave muzare, ovce, koze ili bilo šta drugo od domaćih životinja, oglasi se na našoj platformi. Registruj se i postavi oglas koji bi trebao da sadrži sve potrebne informacije: starost grla, težina, rasa, naglasi da li su grla umatičena, da li imaju pedigree i slično... Isti model važi i za stočnu hranu. Ovde je potrebno navesti što više podataka, počevši od toga koja je vrsta hrane u pitanju (npr. kukuruz, ječam, livadska trava, balirano seno…), kada je hrana proizvedena, kako je skladirana i slično. Ukoliko prodaješ opremu za uzgoj domaćih životinja, novu ili polovnu, takođe budi što precizniji prilikom postavljanja oglasa, dodaj slike i cenu.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.