Rentiranje bolničkih kreveta i opreme

(Korišćeno)
Cena: Pozvati
Viđeno: 1164 puta
Prati: 1 korisnik
Goran offline
Beograd
Kliknite za broj telefona

Rentiramo malo korišćene električne bolničke krevete sa daljinskim uređajem za podešavanje položaja. Sve platforme za ležanje imaju četiri polja koja se dižu pojedinačno ili zajedno u zavisnosti od potreba i zdravstvenog stanja osoba koje ga koriste. Pored pripadajućeg dušeka, koji se takođe sastoji iz četiri dela, kreveti imaju stranice koje se bočno obaraju ili skupljaju u zavisnosti od modela i time olakšavaju rad sa pacijentom. Sam uređaj za daljinsko podešavanje položaja platforme može da se okači na bilo koje mesto na krevetu i da uvek bude na dohvat ruke korisniku i da time omogući trenutnu promenu položaja kada god je ona i potrebna.

Pored kreveta sa slika koje rentiramo i prodajemo u ponudi imamo i antidekubitne dušeke sa kompresorom za različite stadijume dekubitnih rana, samostojeće trapeze, hranilice i drugu opremu.

Opremu koju prodajemo je isključivo nova i sa garancijom.

Krevete i opremu dostavljamo na kućnu adresu, montiramo i pustamo u rad na teritoriji Beograda i širom Srbije.

 

 

Slika 1 - Rentiranje bolničkih kreveta i opremeSlika 2 - Rentiranje bolničkih kreveta i opremeSlika 3 - Rentiranje bolničkih kreveta i opremeSlika 4 - Rentiranje bolničkih kreveta i opremeSlika 5 - Rentiranje bolničkih kreveta i opremeSlika 6 - Rentiranje bolničkih kreveta i opremeSlika 7 - Rentiranje bolničkih kreveta i opremeSlika 8 - Rentiranje bolničkih kreveta i opremeSlika 9 - Rentiranje bolničkih kreveta i opreme
39.404 novih oglasa juče

NBS - Kursna lista   NBS - 19.10.2017.
kup sred prod
118,77 119,12 119,48