slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Ranac Mini Maus (ROZE)

1.600 din

Kao novo - nekorišćeno
Beograd
184
8
pre 4 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Mini Maus ranac rozi


Ranac za devojčice sa printom Mini Maus,   predviđen je za decu predškolskog uzrasta. Unutrašnjost ranca je dovoljno komotna za osnovne sitnice koje mogu zatrebati detetu u parku, poput flašice vode, maramica i sličnog. Ranac je napravljen u atraktivnoj kombinaciji svetlo roze i tamno roze boje, sa printom Mini Maus u haljini i sa mašnom na tufne i malim nogicama koje vise iz ranca koje će devojčice obožavati.  Može poslužiti kao školska torba za male školarce,  kao odevna kombinacija kada krene u šetnju ili kao torba za igračke i lutke. Ima trake za podešavanje dužine,  mrežicu na leđima, dva kopčanja i ručku za nošenje.  Materijal ABS i poliester.
Dimenzije ranca:  22x20x9 cm



Ako želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke:  
>Ime i Prezime
> Mesto ili Grad
>Ulica i broj
>Kontakt telefon
Napomena: Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.  
Takodje možete pogledati i našu kompletnu ponudu klikom na rubriku "svi oglasi"
Hvala na razumevanju i kupovini.  
Za sve informacije mozete kontaktirati:
(Viber i WhatsApp) 064/074 20 45 NIKOLA
ID Oglasa: #137405716
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.