slika
1 od 1

Praktikum-Primeri za vežbanje iz statistike

500 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
59
0
pre 7 dana
Lazar
Član od 05.01.2012.
Svi oglasi
Praktikum - "Primeri za vežbanje iz statistike" od autora dr Katarine Čobanović. Izdavač je Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu. U mekom povezu na 205 strana. Služi kao pomagalo za studente Poljoprivrednog ali i ostalih fakulteta na kojima se prati nastava iz statistike. Knjiga je Izašla iz štampe 2003. godine. Ostalo je još par desetina primeraka.

Najviše mi odgovara lično preuzimanje kod mene na adresi ili negde u centru Novog Sada, kako biste mogli da se uverite u kvalitet robe koju nudim. Članovima sa pozitivnim ocenama (preko 10 pozitivnih) robu šaljem pouzećem, preko Post expresa. Članovima sa negativnim ocenama i neocenjenima robu šaljem posle uplate na račun. Troškove dostave kurirskoj službi plaća kupac.     Ne odgovaram za eventualna oštećenja nastala prilikom transporta.

Pošto često ne obnavljam postavljene oglase već ih brišem kada ističu, najbolje je da moj profil dodate u vaš adresar ako vam se sviđa ovaj oglas.  Pogledajte i ostale moje objave klikom na ikonu "svi oglasi".
ID Oglasa: #108852321
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.