slika
1 od 1

Programski jezik C Laslo Kraus NOVO najnovije 9. izdanje

1.090 din

Beograd | Voždovac
Kao novo - nekorišćeno
204
4
pre 12 dana
Odgovara na 76% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Strucneknjige
Član od 20.02.2018.
Svi oglasi
Nov nekorišćen udžbenik sa rešenim primerima i zadacima.
Autor: Laslo Kraus
Jedini način da se nauči neki programski jezik jeste da se pišu programi na njemu. Ova knjiga je u potpunosti podređena tom osnovnom načelu. Uvodno poglavlje 1 sadrži informacije pre svega korisne za početnike. U poglavlju 2 obrađeni su podaci koji su predmet obrade u programima. 3. poglavlje posvećeno je operatorima i načinima sastavljanja izraza pomoću njih. u poglavlju 4 prikazane su naredbe koje predstavljaju jedinične obrade u programima. Iz matematike dobro poznati nizovni tipovi: vektori, matrice i višedimenzionalni nizovi obrađeni su u poglavlju 5. U poglavlju 6 obrađeni su pokazivači koji u jeziku C predstavljaju vrlo efikasan mehanizam za obradu nizova. Znakovni podaci koji služe za predstavljanje tekstova, obrađeni su u poglavlju 7. Poglavlje 8 je posvećeno pisanju funkcija (potprograma) i opštoj strukturi programa na jeziku C. Predprocesor jezika C, koji vrši uvodnu obradu izvornog teksta programa pre samog prevođenja, objašnjen je u poglavlju 9. poglavlje 10 prikazuje strukturne tipove podataka koji omogućavaju predstavljanje složenih apstraktnih podataka kao što su kompleksni brojevi, geometrijski likovi i slično. Na kraju, poglavlje 11 je posvećeno radu sa datotekama.

Detaljni podaci o knjizi
Naslov:  Programski jezik C sa rešenim zadacima, 9. izdanje
Izdavač:  Akademska misao
Strana:  300 (cb)
Povez:  meki
Pismo:  latinica
Format:  18x25.5 cm
Godina izdanja:  2014

STRUČNEKNJIGE
064/4555-226
ID Oglasa: #91651389
Informacije
Lično preuzimanje u naselju Stepa ili slanje poštom

Preko 10.000 prodatih predmeta i zadovoljnih kupaca dovoljno govori o nama, u sezoni prodaje knjiga za srednju školu dolazi do grešaka i otuda veliki broj negativnih ocena, ali su svi kupci obeštećeni.

InternetKnjižaraSTRUČNEKNJIGE

011/2476186

064/4555-226

OTKUP knjiga, LP ploča i ANTIKVITETA.

 
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.