Oglašavanje kupoprodaje ulaznica nije dozvoljeno našim Pravilima i uslovima! Svi oglasi za karte utakmica Crvene Zvezde, kao i svi drugi oglasi za ulaznice biće obrisani, a korisnicima koji ih postave može biti blokiran nalog!

Zebra zavesa - bež, plise

(Kao novo - nekorišćeno)
Cena: 5.000 din
Beskamatni keš kredit ?
Viđeno: 37 puta
Bež/bela zebra zavesa plise, jednostavnog dizajna i prelepog izgleda. Dimenzije: širina 1,10 m x 2 m visine. Kači se na zid ili na plafon, potezač je sa desne strane, bele boje.
Zebra zavesa je zavesa sa potezačem sa strane koji pomera mehanizam gore-dole. Zebra je zavesa koja ima dva nivoa platna sa horizontalno postavljenim štraftama koje se pomeranjem smiču tako da možete potpuno ili delimično zakloniti od svetla i pogleda ili sasvim otvoriti, odnosno, uvući zavesu u masku. Zebra je nova generacija nekadašnjih venecijanera, s tim da je napravljena od takvog materijala da ne zahteva pranje, peglanje, ne zadržava mirise i prljavštinu, možete samo povremeno preći krpom, ali trajaće jako dugo. Izuzetno kvalitetna i otporna!
Slika 1 - Zebra zavesa - bež, pliseSlika 2 - Zebra zavesa - bež, pliseSlika 3 - Zebra zavesa - bež, pliseSlika 4 - Zebra zavesa - bež, plise
49.092 novih oglasa juče
NBS - Kursna lista   NBS - 07.12.2018.
kup sred prod
117,87 118,22 118,58