Upis u vrtic Zeleznik

Cena: Pozvati
Beskamatni keš kredit ?
Viđeno: 39 puta
Wienna offline
Član od 21.11.2013.
Beograd
Kliknite za broj telefona

Upis u vrtic Zeleznik

Vrtic DECIJI SAN je novootvoreni deciji vrtic, opremljen po svetskim standardima sa visoko strucnim kadrom koji se brine o Vasoj deci sa puno ljubavi.
Nalazi se na adresi Stevana Filipovica 92 u Beogradu.
Mi smo savremena decija ustanova koja sa mnogo ljubavi i pažnje neguje i podstiče dečji svestrani razvoj i priprema ih za ispunjen život u kom će svaku prepreku sa osmehom lakše prevazići.
Orijentisani smo ka svestranom razvoju mališana od njihovog najranijeg detinjstva.
Posebnu pažnju posvećujemo da deca i roditelji koji su nam ukazali poverenje rade zajedno jedni sa drugima kao i sa vaspitačima.
Razmena iskustva im omogućavaju da postanu jake ličnosti, koje vole sebe i druge. Želimo da negovanjem klime profesionalizma, zajedništva i uvažavanja razvijamo vrtić u koji će deca rado dolaziti i koji će pratiti savremene trendove vaspitanja i obrazovanja.

Privatni vrtić Deciji san je spokojno i bezbedno mesto za decu u kome se svako razvija na jedinstven način.
Zato smo naš program predškolskog vaspitanja i obrazovanja napravili u skladu sa osnovnim vrednostima koje uključujemo u sve aktivnosti vrtića.

Za sve informacije : 063/696226
Slika 1 - Upis u vrtic ZeleznikSlika 2 - Upis u vrtic ZeleznikSlika 3 - Upis u vrtic ZeleznikSlika 4 - Upis u vrtic ZeleznikSlika 5 - Upis u vrtic ZeleznikSlika 6 - Upis u vrtic ZeleznikSlika 7 - Upis u vrtic ZeleznikSlika 8 - Upis u vrtic ZeleznikSlika 9 - Upis u vrtic ZeleznikSlika 10 - Upis u vrtic Zeleznik
45.671 novih oglasa juče
NBS - Kursna lista   NBS - 21.10.2019.
kup sred prod
117,28 117,63 117,98