Krcma Beograd

Cena: Pozvati
Beskamatni keš kredit ?
Viđeno: 30 puta
Wienna offline
Član od 21.11.2013.
Beograd
Kliknite za broj telefona

U ambijentu koji će vas, sasvim sigurno, povesti ka trenucima potpunog uživanja u hrani i pićima iz podneblja Srbije, nećete ni osetiti da vreme prolazi.

Nudimo vam jela pripremljena po starim receptima srpske narodne kuhinje, po receptima sadržanim u najboljim srpskim pisanim kuvarima, ali i jela po receptima svih poznatih evropskih i svetskih kuhinja.

Ako želite da se samo za vas pripremi neko posebno jelo, dovoljno je da dan ranije telefonom zatražite da vam se pripremi željeno jelo i mi ćemo sa velikim zadovoljstvom to učiniti za vas.

Za svojim stolom, sa članovima svoje porodice, sa dragom osobom ili dragim prijateljima, imaćete svoju oazu mira i imaćete osećaj da mi postojimo samo zbog vas, ali budite spremni i da se vrlo brzo, u danima, kada, na vaš zahtev, obezbedjujemo i muzički program, osetite kao da ste u društvu sa svim ostalim gostima u restoranu, jer se u tim trenucima svi prisutni osećaju učesnikom zabave u kojoj se sve brige zaboravljaju i kada se gost prepušta punom zadovoljstvu, svojstvenom tradicionalnoj atmosferi srpske kafane.

O nama bi mogli još neku reč više, ali smatramo da je i ovo dovoljno da prihvatite naš poziv i budete nam drag gost.

Kontakt telefon : 064/3333-904

Slika 1 - Krcma BeogradSlika 2 - Krcma BeogradSlika 3 - Krcma Beograd
51.034 novih oglasa juče
NBS - Kursna lista   NBS - 21.11.2019.
kup sred prod
117,18 117,53 117,89