Izolacija Poliuretan,Poliurea,Polimerski beton

Cena: Kontakt
Beskamatni keš kredit ?
Vi─Ĺeno: 48 puta
Prati: 3 korisnika
Tripkovic Miloje offline
─îlan od 09.02.2018.
Po┼żega
Kliknite za broj telefona
Firma PUPSRB DOO obavestave sve Investitore i Preduzima─Źe poslova u SRB da je na SRB trziste stigao novi materijal i da je firma PUPSRB DOO voljna da vrsi snadbevanje i realizaciju radova istim kao i obuku radnika. Radi rada sa Toplom Poliureom koja iziskuje velika ulaganja u nabavku masinerije kojom se vrsi, mi PUPSRB DOO posedujemo Hladnu Poliureu tipa 700 i 800 kojom se vrse radovi 100% hidro izolatora na radovima na ravnim krovovima, plocama, terasama, garazama, podovima hladnjaca i svih ostalih industrijskih objekata. Uz Hladnu Poliureu takodje imamo u ponudi Polimerski materijal/beton koji je takodje 100% hidro izolator ali ne samo da se koristi kao hidro izolator vec isti ima bolja svojstva od bilo koga betona, lepka, maltera.
Ovi materijali se mogu koristit u svim segmentima gde su ostali najbolji materijali zakazali i vama stvorili glavobolju, da li da se radi o Vlazi, Vodi, Nepropusnosti, Jacini i Snazi u svim segmentima itd.
Polimerski materijal uveliko ima primenu u saobracajnoj infrastrukturi, puno bolja svojstva od asvalta i duzi vek trajanja takodje u drenazi kao i koriscenju za postavljanje cevi itd.
Slika 1 - Izolacija Poliuretan,Poliurea,Polimerski betonSlika 2 - Izolacija Poliuretan,Poliurea,Polimerski betonSlika 3 - Izolacija Poliuretan,Poliurea,Polimerski betonSlika 4 - Izolacija Poliuretan,Poliurea,Polimerski betonSlika 5 - Izolacija Poliuretan,Poliurea,Polimerski betonSlika 6 - Izolacija Poliuretan,Poliurea,Polimerski betonSlika 7 - Izolacija Poliuretan,Poliurea,Polimerski beton
43.248 novih oglasa ju─Źe
NBS - Kursna lista   NBS - 18.07.2019.
kup sred prod
117,39 117,74 118,09