Veterinarska ambulanta Stepa Stepanovic

Cena: Pozvati
Beskamatni keš kredit ?
Viđeno: 9 puta
Wienna offline
Član od 21.11.2013.
Beograd
Kliknite za broj telefona

Veterinarska ambulanta Stepa stepanovic

Naša delatnost su prevashodno veterinarske usluge kojima smo posvećeni 24 h dnevno, 365 dana u godini. Korišćenjem novih saznanja, kao i opreme u veterini, cilj nam je da sve više podižemo nivo usluge u zdravstvenoj zaštiti Vaših ljubimaca, kao i u edukaciji o načinu nege, držanja, ishrane i lečenja.
Dugogodišnjim radom,   upoznali smo sve probleme Vaših ljubimaca, redovni deo naših aktivnosti čini i permanentno stručno usavršavanje, o čemu govore i sertifikati koje posedujemo, a dobijeni su na dodatnim kursevima i obukama.
 Širokom paletom naših usluga, želimo da Vam omogućimo da imate zdravog, jakog i veselog ljubimca.

Zahvaljujući najsavremenijm metodama dijagnostike i terapije i stručnosti i savesnosti veterinara koji prate naučna dostignuća na polju veterinarske medicine, za vrlo kratko vreme stekli smo poverenje vlasnika mnogih kućnih ljubimaca. U prijatnom i moderno opremljenom prostoru naše ambulate, dočekaće Vas dr vet. med. Igor Nenadović, koji se trudi da svim pacijentima omogući najbolji tretman, koristeći individualan pristup svakom ljubimcu.

Vašim  ljubimcima pružamo usluge kao što su:

- preventivna medicina
- vakcincija
- interna medicina
- dijagnostika
- hirurgija

Pored zdravstvene nege i lečenja kućnih ljubimaca, daćemo Vam i stručne savete kako da Vaše verne prijatelje sačuvate od različitih bolesti i omogućite im da budu zdravi, snažni i zadovoljni.

Koristimo veterinarske dijete, ektoparazitike i vakcine vrhunskih proizvođača:

-Royal canin
-Frontline Combo
-NexGard
-Broadline
-Purevax
-Eurican DHPPI2L
-Primodog
-Rabisin

Nudimo Vam : dijagnostiku i terapiju, vakcinaciju, kontrolu parazita, sterilizaciju, savete o ishrani, odgajanju, higijeni. ..
Za hitne intervencije na raspolaganju smo Vam  od 00 - 24h.

Kontakt informacije:

Adresa: Generala Štefanika 51
Mobilni : 060/ 133 27 94
Fiksni: 011/ 408 90 58

 

Privatna veterinarska ambulanta Beli Očnjak Stepa Stepanović.

Slika 1 - Veterinarska ambulanta Stepa StepanovicSlika 2 - Veterinarska ambulanta Stepa StepanovicSlika 3 - Veterinarska ambulanta Stepa StepanovicSlika 4 - Veterinarska ambulanta Stepa StepanovicSlika 5 - Veterinarska ambulanta Stepa StepanovicSlika 6 - Veterinarska ambulanta Stepa StepanovicSlika 7 - Veterinarska ambulanta Stepa Stepanovic
48.369 novih oglasa juče
NBS - Kursna lista   NBS - 18.06.2019.
kup sred prod
117,58 117,94 118,29