Virtuelna kancelarija

Cena: Kontakt
Beskamatni keš kredit ?
Viđeno: 12 puta

CLAVIS NET DOO KNJAŽEVAC je srpska firma osnovana 2002. godine.

Firma je postojana , koja se razvija - a taj trend se održava i dalje. Vođeni principima pouzdanosti, poverenja i posvećenosti, uspostavili smo čvrste odnose s našim partnerima i klijentima što je dovelo do uzajamnog razvoja i neprestanog poboljšanja.

Koristimo vrhunsku informacionu tehnologiju, sa stručno - profesionalno licenciranim kadrom, advokatskom kancelarijom i timskim radom obezbeđujemo organizovano i pravilno vođenje posla.

Iskustvo od preko 25 godina u poslovanju, znanje, poznavanje propisa i Zakona u kombinaciji sa najnovijim tehnologijama su naša preporuka.

Za strane i domaće investicione kompanije i nerezidente u Srbiji privredna društva i preduzetnike.

Usluga – VIRTUELNA KANCELARIJA

Firma sa virtuelnom kancelarijom dobija registrovano sedište, poslovnu adresu, e-mail adresu, poštansko sanduče, administrativne stručnjake, proveravanje pošte, obavljanje korespodencije, telefonske linije i razne usluge u skladu sa potrebama. Značajna povoljnost za ostvarivanje povoljnih subvencija i bespovratnih sredstava.

Ovim se ostvaruju značajne uštede u pogledu troškova, kao što su plate zaposlenih , režijski troškovi, zakup i opremanje poslovnog prostora i ostali troškovi poslovanja.

office. clavisnet@gmail. com

019/731-499

Slika 1 - Virtuelna kancelarijaSlika 2 - Virtuelna kancelarija
40.513 novih oglasa juče
NBS - Kursna lista   NBS - 19.07.2019.
kup sred prod
117,40 117,75 118,10