Rezervni delovi za sve tipove viljuškara

Cena: 15,00 €
Beskamatni keš kredit ?
Viđeno: 443 puta
Prati: 8 korisnika
Rezervni delovi

U sedištima sedam filijala i u svakoj operativnoj jedinici kod klijenata, nalazi se magacin za  rezervne delove  u kojima imamo na raspolaganju više od 15000 delova. Vršimo prodaju svih rezervnih delova.

U našem servisu se vrše velike popravke i servis viljuškara – generalne motora, kvarovi na menjaču i sl.   Servis  je opremljen svim neophodnim pomagalima i alatom za kvalitetnu i efikasnu uslugu i iza sebe ima dugu tradiciju.

Firma  takođe poseduje „ Mobilni Servisi“ i oni su na raspolaganju 24h, za brzu i efikasnu uslugu na terenu.

Radni sat servisera - 15 eura

POSTOJI MOGUĆNOST BESPLATNE DOSTAVE ODREĐENIH DELOVA NA TERITORIJI BEOGRADA.

ROBU ŠALJEMO KURIRSKOM SLUŽBOM NA TERITORIJI CELE SRBIJE O TROŠKU KLIJENTA.

Poslujemo kao preduzeće za servisiranje i prodaja svih vrsta viljuškara. Naša firma poseduje servisne službe sa dijagnostikom koja ima dugogodišnje iskustvo u radu sa svim viljuškarima, i obavljamo servisne intervencije na području centralne i južne Srbije, Crne Gore, Makedonije, Kosova, Hrvatske i Slovenije. U našem magacinu posedujemo veliki lager originalnih rezervnih delova za sve vrste viljuškare, skladišnu opremu – ručne paletne viljuškare, hidraulične viljuškare, elektro paletare, gume i mnoge druge.  

Slika 1 - Rezervni delovi za sve tipove viljuškaraSlika 2 - Rezervni delovi za sve tipove viljuškaraSlika 3 - Rezervni delovi za sve tipove viljuškaraSlika 4 - Rezervni delovi za sve tipove viljuškaraSlika 5 - Rezervni delovi za sve tipove viljuškaraSlika 6 - Rezervni delovi za sve tipove viljuškaraSlika 7 - Rezervni delovi za sve tipove viljuškaraSlika 8 - Rezervni delovi za sve tipove viljuškaraSlika 9 - Rezervni delovi za sve tipove viljuškaraSlika 10 - Rezervni delovi za sve tipove viljuškara
49.013 novih oglasa juče
NBS - Kursna lista   NBS - 24.05.2019.
kup sred prod
117,60 117,95 118,31