TiM stomatologija Jurisic

Cena: Pozvati
Beskamatni keš kredit ?
Viđeno: 4 puta
Wienna offline
Član od 21.11.2013.
Beograd
Kliknite za broj telefona

TiM stomatologiju Jurišić čine osnivač prakse, prof. Jurišić i njegov tim koji kroz svoje bogato iskustvo u praksi kao i kontinuiranom edukacijom omogućavaju pacijentima najsavremeniju terapiju u oblasti implantologije i estetske stomatologije.  

Kako bismo svoje znanje uspešno preneli, za saradnike smo odabrali premium brendove za proizvodnju implantata Astra, Nobel, Mis,  Geistrich i zamenike za kost Botiss, Septodont. Saradnja sa vrhunskim zubotehničkim laboratorijama čini neodvojivi deo naše svakodnevne prakse. Zubni tehničari sa kojima sarađujemo su visko kvalifikovani za izradu radova u savremenoj praksi uz korišćenje materijala renomiranih proizvodjača. Takođe, uz saradnju sa anesteziologom moguće je obaviti hiruške intervencije u sedaciji kod pacijenata koji zbog straha dugi niz godina nisu uspevali da vode adekvatnu brigu o svom oralnom zdravlju.  

Ono što nas izdvaja je veliki broj uspešno obavljenih kompleksnih hirušh intervencija u oblasti nadoknade kosti kao i ugradnja implantata u estetski zahtevnoj regiji sa minimumom raspoloživog prostora za ugradnju.  

Vise informacija :  http: //timdentjurisic. com
Kontakt tel : 069/209-51-51 ; 011/3096-527

Slika 1 - TiM stomatologija JurisicSlika 2 - TiM stomatologija JurisicSlika 3 - TiM stomatologija JurisicSlika 4 - TiM stomatologija JurisicSlika 5 - TiM stomatologija Jurisic
43.601 novih oglasa juče
NBS - Kursna lista   NBS - 17.06.2019.
kup sred prod
117,57 117,93 118,28