Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Alati i oruđa > Alati za zavarivanje

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Aparat za zavarivanje 315A INVERTER

12.000 din

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
4.033
24
pre 4 dana
ALATI - Ručni alati 0645220713 online
Član od 14.11.2016.
kp izlog
Čuveni Ripper 315A aparat za zavarivanje - definitivno jedna od najjačih i izdržljivih inverterskih mašina za zavarivanje na tržištu! Profesionalna verzija za kontinuirani rad sa uvećanim hladnjacima i ventilatorom, debelim kablovima i ojačanom elektronikom. Kvalitetna izrada, hiljade prodatih predmeta i isto toliko zadovoljnih kupaca potvrđuju visok kvalitet i snagu ovog uređaja. Ne morate biti iskusni zavarivač da biste zavarivali metal snažnim prodorom, u ovaj uređaj su uključene funkcije koje se koriste u najskupljim IGBT aparatima za zavarivanje!   Tehnički podaci:
  •  Napajanje: 230 V
  •  Frekvencija: 50/60 Hz
  •  Faza 1
  •  Radni ciklus: 60%
  •  Napon maks. bez opterećenja: 60V jednosmerne struje
  •  Maks. izlazna struja: 315 A.
  •  Izlazni napon: 20,08 / 30V
  •  Težina: 7 Kg
 
* Zavarivač RIPPER 315A koristi naprednu PVM tehnologiju zavarivanja. PVM tehnologija vam omogućava da generišete snažnu električnu energiju koja se koristi za zavarivanje i sečenje. * Veoma male spoljne dimenzije i mala težina od oko 7 kg, što je jedinstveno u ovoj klasi uređaja. To omogućava zavarivaču da slobodno radi u svim uslovima i u bilo kom položaju. Optimalna kombinacija veličine, težine i kvaliteta zavarivanja, ova mašina je bez premca. * MMA 315A IGBT uređaji idealni su za rad na terenu, čak i sa dugim kablovima za napajanje, zahvaljujući mogućnosti napajanja iz mreže ili generatora. Lagan, kompaktan dizajn čini uređaj izuzetno pokretnim i omogućava vam rad na izuzetno teško dostupnim mestima. Svu potrebnu opremu možete poneti sa sobom jednom rukom. Dobro provetreno veliko kućište sprečava pregrevanje i omogućava dugi rad bez problema  Karakteristike:
  • - IGBT tehnologija
  • - Glatko podešavanje struje zavarivanja 22-315A
  • - Funkcije: HOT START, ANTI STICK, ARC SILA koja se koristi
  - HOT START - u narodu poznat kao vrući start, omogućava privremeno povećavanje struje zavarivanja iznad vrednosti koju je postavio zavarivač. HOT START deluje kada se luk udari i dizajniran je da spreči da se elektroda zalepi za materijal. Odlična je pomoć pri paljenju elektrode. - ANTI STICK - odseca / minimizira napon i struju zavarivanja u slučaju kratkog spoja između elektrode i materijala koji treba zavariti. ANTI STICK omogućava zavarivaču da lakše odvoji elektrodu. - ARC FORCE - stabilizuje luk bez obzira na njegovu dužinu. Reguliše dinamiku luka zavarivanja. Smanjivanjem vrednosti funkcije daje meki luk i manju dubinu prodiranja, dok povećanje vrednosti funkcije uzrokuje dublje prodiranje i mogućnost zavarivanja kratkim lukom. Na najvišoj vrednosti za funkciju ARC FORCE, moguće je „ gurnuti elektrodu u bazen rastopljenog metala i sagoreti materijal.     *NOVO - u fabričkom pakovanju
*Proizvođač:   Mar-Pol, Poljska
*Šifra proizvoda:        M79375
*Način dostave:  Kurirska služba
*Roba se isporučuje na teritoriji Republike Srbije
ID Oglasa: #54065565
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.