slika
slika
slika
slika
1 od 4

Trimer motorni sa elektrostarterom THORP

16.900 din

Subotica
Novo
Dostupno odmah
4.250
15
pre 14 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Ljuba 065/46-31-313
Član od 16.07.2012.
kp izlog

3 godine garancija ! !!

065/46-31-313

 

THORP benzinski trimer TH431E predstavlja revolucionarni uređaj za održavanje travnjaka koji će zadovoljiti sve vaše potrebe bez napora. Bez obzira na vaše godine ili pol, ovaj trimer će vam omogućiti da postignete savršen izgled travnjaka sa lakoćom i brzinom.

 

Jedna od ključnih prednosti THORP benzinskog trimera TH431E je njegov dvotaktni motor koji omogućuje besprekorno pokretanje na dva različita načina. Prvo, sa elektrostart funkcijom, dovoljno je samo da pritisnete dugme i trimer će se lako upaliti, bez potrebe za povlačenjem poteznice ili dodatnim naporom. Drugo, elastostart funkcija pruža takođe jednostavan način pokretanja trimera.

 

Ovaj moćni uređaj dolazi sa dodatnim trokrakim nožem, posebno dizajniranim za zahtevnu travu i uporan korov. Bez obzira na izazove sa kojima se suočavate u održavanju vašeg travnjaka, THORP benzinski trimer TH431E će biti vaš najpouzdaniji saveznik koji će vam omogućiti da se izborite sa svim problemima i postignete proizvodnju koja se isplati.

 

Sa THORP benzinskim trimerom TH431E, imaćete više vremena i energije za uživanje u prelepom travnjaku koji ste stvorili. Svojim snažnim dvotaktnim motorom, ovaj trimer obezbeđuje bržu i efikasniju obradu trave, što znači da ćete moći završiti posao za tren oka. Zaboravite na zamoran rad, THORP benzinski trimer TH431E će zahvaljujući svom snaziću pravo osveženje za vašu radionicu.

 

Ne dozvolite da održavanje travnjaka postane naporan i dosadan posao. Sa THORP benzinskim trimmerom TH431E, dobićete izvanredne rezultate, bez obzira na vaše godine i pol. Uputite se ka savršeno izgledanom travnjaku i lako održavajte svoje dvorište uz pomoć ovog revolucionarnog uređaja.

 

Karakteristike :

  • Snaga motora: 1.25 kW / 1.7 KS
  • Kubikaža: 42.7 CC
  • Tip motora: Dvotaktni, vazdušno hlađen
  • Broj obrtaja: 7.000 o/min
  • Kapacitet rezervoara: 1.100 ml
  • Težina: 7.6 kg
  • Sistem paljenja: Elektrostart + elastostart
  • Sistem prenosa: Kardan – 9 nuteva
  • Prečnik kardanske cevi: 28 mm
  • Radni zahvat niti: 415 mm
  • Radni zahvat noža: 255 mm
  • Tip remena: Dvostruki remen
  • Nivo buke: 80 dB(A)

Uz uređaj dolazi: Uputstvo, Glava trimera sa koncem , Trokraki Nož, Boca za mešavinu, Oprtač, punjač za starter i alat za sklapanje i održavanje uređaja.

ID Oglasa: #25521835
Informacije

✅ Lično preuzimanje u radno vreme prodavnice, kao i slanje kuririma

✅ Proizvodi su novi sa 2 god. saobraznosti (garancije)

✅ Slanje direktno sa lagera, ODMAH

✅ Isporuka 1-2 radna dana
✅ Fiskalni račun se šalje u paketu.

 

Za sve informacije  pozovite ili nas posetite :

Subotica, Svete Katarine 13

Radno vreme  8-16 , ponedeljak - petak

065/46-31-313  024/580-558

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.