slika
slika
slika
slika
1 od 4

Aku šrafilica - pribor

2.990 din

Kao novo - nekorišćeno
Beograd | Novi Bg.
98
1
pre 4 dana
Odgovara na 1% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Aleksandar 0612687595
Član od 09.09.2021.
Svi oglasi
Artikla je nov, nikada korišćen i u originalnom pakovanju.

Ovaj shop vam nudi:

Sigurnu kupovinu
Mogućnost uživo slikanje artikala
Mogućnost ličnog preuzimanje na Novom Beogradu BLOK 70


Napon: 4,8 V Tip baterije: 600 mAh Ni-Cd Brzina praznog hoda: 180 o / min Obrtni momenat: 3 NM Vreme punjenja: 3-5 sati Obavezno postavite alat na čistu i suvu površinu u krugu od 3 metra (1 metar) od 220-240 V (naizmenična struja) ) / 50 HZ Umetnite adapter za naizmeničnu struju u priključak za punjenje koji se nalazi na zadnjoj strani jedinice. Priključite adapter za naizmeničnu struju u zidnu utičnicu. Ostavite 3 do 5 sati da se baterija potpuno napuni.    Isključite jedinicu nakon punjenja jer jedinica treba da bude spremna za koristite LED indikator nivoa baterije bi trebao moći da vam kaže količinu napunjenosti baterije.


(007200)
Poručite proizvod uz par lakih koraka tako što ćete putem SMS poruke ili pozivom na, takodje možete ostaviti podatke putem Kp naloga

Naziv predmeta, cena predmeta :
Ime, prezime:
Broj telefona:
Mesto, naselje:
Ulica, broj ulice:

--pogledajte i naše oglase klikom na opciju "svi oglasi" - -
ID Oglasa: #123954975
Informacije

garancija na ispravnost

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.