Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Alati i oruđa > Aku alati

slika
slika
1 od 2

Akumulatorska ugaona brusilica TE-AG 18 Li Kit

13.690 din

Subotica
Novo
551
3
pre 3 dana
Ljuba 065/46-31-313
Član od 16.07.2012.
kp izlog

065/46-31-313 Ljuba
Einhell je NEMAČKA firma, koja se bavi proizvodnjom, distribucijom i prodajom alata već više od 50 godina. Najbolje pozicionirani na tržištima širom sveta iz prostog razloga - nude ubedljivo NAJBOLJI odnos Kvaliteta i cene. NEMAČKA provera kvaliteta Vam garantuje da za svoj novac dobijate najkvalitetnije alate. . . .

GARANCIJA 2 GODINE, OVEREN GARANTNI LIST ! ! !


Opis uredjaja

Ugaona brusilica TE-AG 18 Li Kit je najlakša bežična ugaona brusilica u svojoj i neophodan pomoćnik na mnogim različitim poslovima brušenja i rezanja. Za vrlo glatko funkcionisanje postoji robustan aluminijumski zupčanik, motor i zupčanik su odvojeni. Zahvaljujući funkciji za lagani start i zaštiti za ponovno pokretanje, ugaona brusilica se pokreće glatko i bezbednija je za upotrebu. Sa svojim tankim dizajnom sa ergonomskim mekom držačem i dodatnom drškom koja se može fleksibilno podesiti u tri raspoloživa položaja, uređaj je ugodan za rukovanje. modifikovano vođenje vazduha osigurava optimalno hlađenje uređaja i nizak pritisak na zupčanike tokom rada. Zaštita diska ima dodatak za brzo podešavanje i može se podesiti za bilo koji zadatak okretom jedne ruke. Prekid preopterećenja doprinosi većoj sigurnost i dužem veku trajanja. Zahvaljujući moćnim i laganim 3.0 Ah Power X-Change sistemskim baterijama, bežična ugaona brusilica uvek leži u ruci u svakom trenutku. Inovacija litijum-jonske tehnologije skoro da nema samopražnjenja baterija, a na praktičnom indikatoru kapaciteta baterije možete pogledati trenutni nivo napunjenosti u bilo kom trenutku. Za punjenje baterije od 3.0 Ah u roku od 60 minuta isporučuje se brzi punjač. Ova ugaona brusilica dolazi u kompletu sa baterijom 3,0 Ah i punjačem velike brzine - ali bez reznog diska – u torbi za transport i skladištenje. Za maksimalnu fleksibilnost, ova oprema može da radi sa bilo kojom Power-X-Change baterijom.


Karakteristike

  • Napajanje: 200-260 V | 50-60 Hz
  • Broj obrtaja u minuti: Brzina praznog hoda max. 8500 min^-1
  • Obim isporuke: baterija 18 V - 3 Ah Li-Ion, brzi punjač, kofer
  • Težina: 2.2 kg

U ponudi imam veliki izbor električnih i akumulatorskih alata, uredjaja za održavenje bašte, dvorišta, a na raspolaganju Vam je i servis za popravke i održavanje motornih uredjaja. . . Pozovite i uverite se u stručnost u savetima i prodaji. Naćićemo za svakoga odgovarajući alat ili rezervni deo . . .

Ljuba - 065/46-31-313

ID Oglasa: #93167643
Informacije

✅ Lično preuzimanje u radno vreme prodavnice, kao i slanje kuririma

✅ Proizvodi su novi sa 2 god. saobraznosti (garancije)

✅ Slanje direktno sa lagera, ODMAH

✅ Isporuka 1-2 radna dana
✅ Fiskalni račun se šalje u paketu.

 

Za sve informacije  pozovite ili nas posetite :

Subotica, Svete Katarine 13

Radno vreme  8-16 , ponedeljak - petak

065/46-31-313  024/580-558

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.