• Alati i oruđa
  • HTZ oprema
  • Mesto
  • Stanje
Radne cipele

nove broj 40

1.500 din
37
0

postavljen

pre 4 dana

Niš

HTZ oprema

Cena za sve na slikama Ima i novih stvari ...

1.900 din
2
0

postavljen

juče

Vranje

Radne cipele

Prodajem nove i kvalitetne radne cipele PARS. Redni broj: ...

42 €
47
0

Kruševac

Idi na

HTZ oprema

Posekotine, udarci, električni udari, delovanje bioloških i hemijskih agensa samo su neke od opasnosti koje vrebaju kako profesionalce, tako i majstore amatere. KupujemProdajem ima praktično sve, pa i zaštitnu tj. HTZ opremu.

Nabavi svoju HTZ opremu

Sve osnovne kategorije HTZ opreme možeš pronaći na KP-u: zaštitnu opremu za oči, zaštitnu opremu za glavu i vrat, opremu za zaštitu sluha, zaštitnu opremu za ruke, zaštitnu obuću, zaštitna odela i zaštitnu opremu za lice i disajne organe. Pretražuješ tako što u polje za pretragu ukucaš što konkretniji naziv HTZ opreme koju tražiš ili listanjem oglasa iz grupe HTZ oprema. Dodatnu pogodnost prilikom pretrage HTZ opreme pruža i opcija Sačuvane pretrage. Ova opcija ti omogućava da brzo i lako pokreneš pretragu koju si ranije sačuvao i obaveštava te o najnovijim oglasima za pretragu koju si sačuvao.

Prodaješ HTZ opremu? Oglasi na KP-u

Ukoliko želiš da brzo i uspešno prodaš HTZ opremu evo nekoliko smernica kako bi tvoj oglas trebalo da izgleda. U polje za naslov unesi što konkretniji naziv i vrstu HTZ opreme, tako ćeš omogućiti kupcima koji su u potrazi za onim što prodaješ da lako pronađu tvoj oglas. Dalje sledi opis oglasa. Navedi uopštene karakteristike opreme koju prodaješ, ali i sve eventualne specifičnosti i informacije koje potencijalnom kupcu mogu da pomognu da se odluči da te kontaktira. Imaj na umu da oglas bez fotografija neće biti privlačan kupcu pa se potrudi da napraviš nekoliko kvalitetnih fotografija. Dovoljno je da proizvod slikaš iz nekoliko uglova, pri dobrom osvetljenju. Kada uspešno završiš prodaju, ne zaboravi da pozoveš kupca da te oceni. Pozitivnim ocenama gradiš reputaciju dobrog prodavca, što će ti pomoći pri novim prodajama.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.