slika
1 od 1

AL-KO motorna testera KB 714/35- 35/35

140 €

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
1.074
4
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
princV online
Član od 14.01.2014.
kp izlog
  • motor benzinski
  • snaga 1.9 ks
  • dužina mača 35 cm
  • težina 5.8 kg
  • Svesni smo da bezbedan i snažan rad znači sve u šumarstvu. Vaša Alco motorna testera KB 714/35- 35/35 vam omogućava da radite sigurno i fleksibilno na pouzdan način. Kombinovana saug/stop komanda čini vašu motornu testeru lakšom za startovanje. Zahvaljujući centrifugalnom sistemu naslage će se smanjiti na minimum i vreme između dva čišćenja filtera se produžava. To vam omogućava da pokrenete vašu mašinu brzo uz minimum napora.
  • Podrazumeva se - priroda je naš prioritet i zajednički interes. Zajedno imamo snagu da smanjimo uticaj na okolinu. Sve Alco motorne testere su opremljene sa jedinstvenim motorom koji čini da manje troše goriva i smanjuju emisiju izduvnih gasova u skladu sa svetskim regulativama o izduvnim gasovima.
  • Alco svestrane testere su lagane, efikasne i izuzetno lake za startovanje i upotrebu. Uz povoljne i pristupačne cene sa našeg sajta biće vam pravo zadovoljstvo da ih imate u svojoj bašti.
ID Oglasa: #52675827
Informacije
cena nekih artikala je sklona promeni jer  zavisi od uvoznika i dobavljaca, svakako u slucaju promene obavezno obavestavamo pre slanja, isto vazi i o trenutnoj dostupnosti artikla
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.