slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Alat za testiranje panela: laptop, TV/LCD/LED

6.000 din

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
4
0
pre 8 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Ljubiša
Član od 28.10.2013.
Svi oglasi

T-80S, 8. Generacija, laptop TV/LCD/LED alata za testiranje LCD panela sa adapterom

 

 

Opis:

T-80s univerzalni LVDS tester ekrana, integrisan sa do 100 vrsta parametara ekrana, ugrađeni profesionalni ekran za testiranje na fabričkom nivou, savršen dizajn zaštite od kratkog spoja, najpodržaniji je ekran na tržištu, najkompatibilniji, najjednostavniji rad Univerzalni tester podržava skoro 5,6-84 inča 95% LVDS ekrane i može da podrži testove vertikalne rezolucije ekrana uobičajenih malih LVDS interfejsa, kao što je Google-ov ekran prve generacije 800x1280.

 

1. Podržava LVDS interfejs horizontalnu rezoluciju ekrana i ekran vertikalne rezolucije ekrana, maksimalna podrška rezolucije 2048x1536, dvokanalni 8 bita (24bit);

2. ugrađeni LCD ekran LED pozadinsko osvetljenje izvora konstantne struje, podrazumevana konstantna struja je 120mA, adaptivno pojačanje, maksimalni napon pojačanja je 30V, podrška LED + / LED - pozitivni i negativni alarm za zaštitu od kratkog spoja, zaštita od prenapona 30V. Podrazumevana struja se prilagođava veličini ekrana (5,6 inča - 17,3 inča);

3. ugrađeni različiti profesionalni LCD ekran za detekciju na fabričkom nivou, veoma pogodan za otkrivanje raznih vrsta lošeg LCD ekrana;

4. interna integracija raznih programa rezolucije, u skladu sa rezolucijom ekrana za osvetljavanje LCD testa;

5. Izlazni interfejs testera je zaštićen od kratkog spoja. Svaki interfejs odgovara kodu kratkog spoja. Kada dođe do kratkog spoja, zujalica će se alarmirati, indikator napajanja će treptati, a digitalna cev će pokazati koji interfejs je u kratkom spoju.

6. Izbor parametara ekrana digitalni digitalni cevni displej će automatski zapamtiti, podržavati digitalnu cev sa jednom cifrom i deset brzih podešavanja;

7. Veličina izgleda: 155mm x 105mm x 22mm, zaustavljen proces oksidacije kućišta koje je izrađeno od aluminijumske legure;

8. ulazna snaga: 12V-19V ulaz (trenutna veličina se može izabrati prema ukupnoj potrošnji energije ekrana), izaberite 12V / 3A-4A ispod 27 inča, 32-inčni TV ekran, napajanje izaberite 19V/2A ili više ulaz. TV ekrani preko 32 inča, može se izabrati napajanje od 12V-19V/2A-5A. (12V 5A puna struja takođe može biti, postoji pad napona kroz zaštitno jezgro interfejsa, 12V napajanje na oko 10V izlazni napon ekrana, 19V u 12V izlazni napon ekrana pogona, generalno 12V napon ekrana pogona iznad 9.5V može raditi normalno, ne brinite o tome).

 

 

Najnoviji alat za testiranje LED LCD panela 8. generacije postaje sve rafiniraniji sa novim hardverskim drajverima i softverskim programima.

1. Jednostavan i zgodan za rad, postoji ugrađena procedura sa 55 vrsta Lvds rezolucije ekrana.

2. Sa indikatorom prikaza digitalnog broja, možete odabrati odgovarajuću rezoluciju pritiskom na dugme.

3. Postavite kabl ekrana u pravilan položaj i sprečite oštećenje upravljačke ploče pomoću funkcije zaštite od kratkog spoja LCD napajanja. Indikator prikaza digitalnog broja će pokazati treperenje '00' i zujalica će se oglasiti ako je kabl ekrana kratko spojen. Indikator digitalnog prikaza broja će se vratiti u normalu nakon uklanjanja kratkog spoja. (Kratki spoj duži od 10 minuta nije dozvoljen). 4. Pogodniji, izdržljiviji, praktičniji, visoka efikasnost i praktičniji.

5. Postoji niz ugrađenih standardizovanih tabela za testiranje, moćne i primenljive.

6. Ekran će prikazati spoljni VGA ulazni signal kada priključite spoljni VGA kabl.

7. Podrška za testiranje LCD i LED ekrana sa LVDS interfejsom od 7 inča do 84 inča.

8. Pogodno za test LCD ekrana LVDS interfejsa sa 55 vrsta rezolucija.

 

VAŽNO:

1. Ne priključujte uređaj, prvo ga povežite, a zatim uključite. U suprotnom, može zapaliti uređaj ili ekran. Interfejs napona ekrana je potpuno zaštićen, ali ako je napon ekrana pogrešno podešen, da bi se ekran spalio, to jest, ako je ekran od 3,3 V ili 5 V, napon ekrana je podešen na 12 V, ekran će biti direktno spaljen, molimo vas da obratite pažnju na ovo. Molimo koristite 12V-19V 4A ili 5A napajanje I dan ne prelazi 19V. U suprotnom, ekran će biti spaljen.

2. Molimo koristite standardnu liniju LVDS ekrana na univerzalnoj ploči. Ne koristite liniju ekrana na originalnoj ploči. U suprotnom, oprema ili ekran će izgoreti. Jer čak i ako isti model ekrana, ploča koju proizvode različiti proizvođači nije ista, ona takođe određuje da definicija interfejsa linije ekrana upravljačke ploče nije ista, tako da redosled linija linije ekrana nije isti , na primer: isti 32 Haier i Hisense LCD TV, isti ekran, ali ploča nije ista, što određuje definiciju interfejsa ekrana ova dva brenda nije nužno ista, tako da su dve linije ekrana nije univerzalna, nije standardna linija LVDS ekrana, na ovo morate obratiti pažnju.

 

ID Oglasa: #167989313
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.