slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Set četki za čišćenje za bušilicu

20 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
344
28
pre 5 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dusan
Član od 20.08.2019.
kp izlog

APP set sadrži tri četke namenjene za čišćenje. Svaka četka osigurava brzo željene rezultate, dok izdržljiva i tvrda dlaka osigurava preciznost i udobnost tokom rada. Opremljen adapterom otpornim na koroziju koji omogućava pričvršćivanje četke na odvijač ili akumulatorsku bušilicu.

APP set četkic savršen je za čišćenje svake zaprljane ili prljave površine.
Namenjen je čišćenju unutrašnjosti automobila, točkova i guma. Osim toga, neophodan je alat tokom radova koji se odnose na čišćenje domaćinstva.

UPOTREBA: Čišćenje unutrašnjosti automobila i elemenata karoserije automobile,  čišćenje plastičnih i gumenih površina i delova čišćenje motornog prostora, prtljažnika, poklopca čvorišta, čeličnih i aluminijumskih felni, čišćenje slobodnih prostora, kuhinje, toaleta, kupatila, podnih obloga itd.

Prvenstveno se trudimo da ispoštujemo sve zahteve kupaca i izuzetno nam je važno da kupci budu zadovoljni proizvodom, uslugom i brzinom isporuke.

U ponudi imamo veliki izbor alata za autolakirere i limare.  
Mogućnost ličnog preuzimanja u Beogradu.
Slanje brzom poštom na adresu kupca.

Za vise informacija pozovite na broj telefona:  065/8655-171

Pogledajte naš KP izlog za ostali deo ponude.

ID Oglasa: #120951963
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.