slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Perac pod visokim pritiskom ProlineTech Germany 1700

12.000 din

Subotica
Novo
Dostupno odmah
427
5
pre 8 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Ljuba 065/46-31-313
Član od 16.07.2012.
kp izlog

065/46-31-313 Ljuba

Da biste sebi olakšali život, naš novi Perač pod pritiskom PLT/HP-1700 je tu da vam pomogne u brzom, udobnom i temeljitom čišćenju bašte, dvorišta ili garaže. Ovaj visokokvalitetni i moćan čistač pod pritiskom je proizveden od strane renomiranog proizvođača Prolinetech Germany, što garantuje njegovu pouzdanost i dugotrajnost.

 

Jednom kada isprobate PLT/HP-1700, osetićete snagu ovog uređaja u akciji. Sa snagom od 1800W i maksimalnim pritiskom od 135 bara, ovaj perač pod pritiskom stvara snažan mlaz koji rešava svaku nečistoću. Bilo da je u pitanju uporna prljavština ili tvrdokorna fleka, ovaj uređaj će sa lakoćom skinuti sve nečistoće, čineći vaš prostor blistavo čistim.

 

Mobilnost je od suštinskog značaja prilikom čišćenja, stoga smo se pobrinuli da PLT/HP-1700 bude kompaktan i lak za korišćenje. Zahvaljujući njegovoj maloj konstrukciji i centralnoj ručki za izvlačenje, ovaj čistač je veoma jednostavan za prenošenje sa jednog mesta na drugo. Takođe, stabilni točkovi dodatno olakšavaju transport, čineći ga idealnim za mobilnu upotrebu.

 

Da biste imali što više slobode tokom čišćenja, naš Perač pod pritiskom PLT/HP-1700 je opremljen sa 5 metara dugim crevom za visok pritisak. Ovo vam omogućava da dosegnete i očistite i najudaljenije delove vašeg prostora, bez ikakvih ograničenja.

 

Pored toga, ovaj čistač pod pritiskom dolazi sa različitim mlaznicama i modularnim Jet-Click sistemom za maksimalnu svestranost. Bez obzira na to da li vam je potrebna uska mlaznica za ciljano čišćenje ili široka mlaznica za brzo i temeljno čišćenje, naš PLT/HP-1700 će vam pružiti sve što vam je potrebno kako bi vaš prostor zablistao.

 

I, da bismo vam olakšali posao još više, ovaj čistač pod pritiskom dolazi sa rezervoarom za deterdžent od 0,3 litara. Sada možete lako obaviti specijalne zadatke kao što su pranje automobila ili čišćenje fasada, sa minimalnim naporom.

 

Za vašu potpunu sigurnost, Perač pod pritiskom PLT/HP-1700 dolazi sa garancijom od 2 godine. Naša priča se ne završava samo prodajom, već smo tu da vas podržimo i obezbedimo da vaš uređaj radi dugi niz godina.

 

Uz naš Perač pod pritiskom PLT/HP-1700, čišćenje više nije samo obaveza, već postaje pravi užitak. Oslobodite se naporne fizičke aktivnosti i prepustite našem čistaču da odradi posao umesto vas. Iznenadite sebe i svoje prostore sa blistavo čistim rezultatima koje PLT/HP-1700 pruža.

 

KARAKTERISTIKE UREDJAJA :

 

Karakteristike:

  • Napajanje 220-240 V | 50 Hz
  • Snaga 1800 W
  • Maksimalni pritisak 135 bar
  • Maks. Temperatura vode 60 ° C
  • Maks. pritisak vode na ulazu 6 bar
  • Dužina creva pod visokim pritiskom 5 m
  • Mala kompaktna konstrukcija
  • Ušteda skladišnog prostora
  • Točkovi i centralna ručka omogućuju lakši transport
  • Idealan za mobilnu upotrebu
  • Modularni Jet-Click sistem za svestrane primene
  • Osnovni paket uključuje:
  • Uska mlaznica / široka mlaznica, čistač za terasu
  • Osnovni paket uključuje:
  • Pištolj, duga mlaznica, rezervoar za deterdžent, crevo

Garancija 2 godine

 

 

U ponudi imam veliki izbor električnih i akumulatorskih alata, uredjaja za održavenje bašte, dvorišta, a na raspolaganju Vam je i servis za popravke i održavanje motornih uredjaja. . . Pozovite i uverite se u stručnost u savetima i prodaji. Naćićemo za svakoga odgovarajući alat ili rezervni deo . . .

Ljuba - 065/46-31-313

 

 

ID Oglasa: #92877595
Informacije

✅ Lično preuzimanje u radno vreme prodavnice, kao i slanje kuririma

✅ Proizvodi su novi sa 2 god. saobraznosti (garancije)

✅ Slanje direktno sa lagera, ODMAH

✅ Isporuka 1-2 radna dana
✅ Fiskalni račun se šalje u paketu.

 

Za sve informacije  pozovite ili nas posetite :

Subotica, Svete Katarine 13

Radno vreme  8-16 , ponedeljak - petak

065/46-31-313  024/580-558

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.