slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Vintage Old Stock PP505 naočare za sunce OVERSIZED

4.990 dinFiksno

Korišćeno
Valjevo
657
10
pre 11 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Izuzetne Vintage Old Stock naočare za sunce iz osamesetih godina sa kvalitetnim  staklima!  Vrlo povoljno.   Odlično očuvane. Nisu korišćene, moguće je, eventualno, primetiti samo trag stajanja.  Na dršci naočara sa obe spoljne strane utisnuti podatci. Naočare potiču sa kraja osamdesetih ili početka devedesetih godina prošlog veka. Stakla, metalni ram i drške očuvani, naočare su uz to, vrlo, vrlo retke i jedinstvene.   Papučice za nos i krajevi drški bez targova korišćenja.  Dimenzije naočara date su na jednoj od fotografija. Pogledajte fotografije - fotografisane su upravo naočare koje se prodaju. Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu.  

Nosite Vintage i budite jedinstveni! Nikada nećete videti ove naočale na bilo kome drugom. Bezvremenski stil i kvalitet.  

K40 2320

Molim pogledajte moj KP IZLOG https: //delipac. kpizlog. rs/ - nudi se veliki izbor, kvalitetnih BRENDIRANIH dioptrijskih naočara i naočara za sunce.

ID Oglasa: #83791698
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.