slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Vintage dioptrijski ram sa robusnim oprugama na drškama

3.900 dinFiksno

Korišćeno
Valjevo
335
4
juče
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Vrlo robustan i jak vintage dioptrijski ram u boji zlata sa ručkama u turtoise acetatu i velikom oprugama koje dozvoljavaju vrlo veliku autonomiju otvaranja.  Stakla nisu predmet oglasa ( u ramu su stakla za čitanje +1,25) svakako ćete iha, prema Vašim potrebama, promeniti kod Vašeg optičara. Tačne dimenzije date su na jednoj od fotografija. Poštarina nije uračunata u cenu.  

Ako želite da Vam u ram ugradimo NOVA stakla za sunčane naočare bez ili sa dioptrijom (do - 4) doplata je 2500 dinara. Ova usluga se plaća unapred.



k 1444749

Nosite Vintage i budite jedinstveni! Nikada nećete videti ove naočale na bilo kome drugom. Bezvremenski stil i kvalitet.   

Molim pogledajte moj KP IZLOG https: //delipac. kpizlog. rs/ - nudi se veliki izbor, kvalitetnih BRENDIRANIH dioptrijskih naočara i naočara za sunce.

ID Oglasa: #74893787
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.