slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

ala "Oyaide" P-079e, C-079 strujni konektori

35 €

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
7.444
74
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Majstor
Član od 10.04.2009.
Svi oglasi

Ovo nisu ORIGINALNI Oyaide konektori sto se vidi i po ceni ali . . !

Moram da kazem nekoliko cinjenica:

-  Ovaj konkretno Shuko i IEC ne mozete naci preko eBay ili drugih slicnih isajtova. On se ne prodaje preko interneta iz razloga sto je verna kopija i sto je izuzetno kvalitetno uradjen. Na netu imate mnogo ponuda slicnih konektora ali ovaj necete naci.

-  Muku sam mucio da dodjem do coveka na Taiwanu koji je u direktnoj vezi sa fabrikom koja ga proizvodi a taj covek ga plasira pomocu svojih kanala vrlo ozbiljnim Audio radnjama po Evropi. Nemojte misliti da ga Nemci, Holandjani i drugi ne vole i da ne znaju za ovaj konektor! Cak stavise -  mnogi ga koriste u svojim sistemima i prave se blesavi. Licno sam video. . .

-  Probom sam ustanovio razlike izmedju originalnog i ovog Taiwanskog. Mozda je orig. malo precizniji u zvuku i ima vecu dinamiku ali je ostriji u tonu. Ovaj svira malo mekse i nekako uravnotezenije. Da kostaju iste pare ne bih znao za koji da se odlucim. Dokaz je da nijedan koji sam prodao nije mi se vratio a svakom kupcu sam rekao da moze da ga vrati ako nije zadovoljan zvukom pogotovu za ovaj novac. . .

- Nemojte ocekivati da on bude jeftin kao neki drugi na netu i da kosta 10$ komad jer je ovaj istinski uradjeno od izuzetnih materijala i izuzetno precizno sto se i vidi kad se uzme u ruku.

Cena za komplet Shuko + IEC je 35eur. . . pojedinacno je Shuko 20eur, takodje IEC je 20eur.

Mozete me kontaktirati ili ovde na KP ili telefonom.
Vikendom ne radim.
Ne odgovaram na SMS…

 

ID Oglasa: #3913299
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.