slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Audio Technica AT-150Sa

370 €Fiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
2.162
10
pre 9 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Majstor
Član od 10.04.2009.
Svi oglasi
Audio Technica AT-150Sa
Audiofilsko trziste a narocito poklonici i ljubitelji Audio Technice kao firme a i njihovih zvucnica je vrlo radosno docekalo vest da je AT kao firma konacno napravila saradnju i sa cuvenom Shibata firmom koja je decenijama poznata kao vodeca firma u svetu za brusenje dijamanata koji se koriste kao vrhovi igala na zvucnicama. Njihov jedinstveni dizajn brusenja omogucava neverovatan kontakt sa LP plocom gde dijamant ulazi mnogo dublje i ravnomernije u brazdu ploce i samim tim ostvaruje bolji i neposredniji kontakt sto rezultira fantasticnim detaljima i velikom preciznoscu. Toliko obilje informacija ja stvarno nisam nikad cuo na nekoj drugoj igli. Nekim Audiofilima koji imaju prosecan sistem moze se uciniti da je tu previse viokih tonova ali svi koji imaju dobre sisteme dobice bas ono sto su trazili. Naravno ne zaboravite da sto je vrh dijamanta finiji onda zvucnica zahteva i dobro podesavanje (da kazem vrhunski precizno) jer u suprotnom necete iskoristiti te benefite koje Shibata ili Micro line vrh pruza. Znaci sve mora biti exteemno dobro podeseno - mada kazem, nemojte da se plasite ako to ne znate vi sami da uradite, mnogi Audiofili to znaju vrlo lepo da podese. Sto bi se reklo narodski bez znanja i alata nema ni zanata.

Ovde imamo dve donekle razlicite glave, prva 150Sa koja se pojavila kao pretecha ove 750SH.
Prakticno su skoro iste ali su kasnije konstruktori iz AT povecali na svim svojim zvucnicama gaznu silu na 2gr (a pre im je bila oko 1,4-1,5). Cena je ista, na stanju ima i jedna i druga. Karakteristike imate na slikama radi uporedbe.

The AT150Sa pairs a VM type dual magnet cartridge with a Shibata line-contact stylus for remarkable full-range audio reproduction with excellent left/right channel separation. The cartridge’ s lossless paratoroidal generator coil system features PCOCC (Pure Copper by Ohno Continuous Casting) coils to ensure pure audio transmission with peak generating efficiency. A tapered aluminum cantilever provides a rigid yet lightweight platform for the stylus, while the cartridge’ s die-cast metal body reduces unwanted vibration for clean, resplendent sound.

The progenitors of the new AT150SA, the AT150MLX and AT150ANV cartridges offer exceptional accuracy and for the AT150ANV - supreme fidelity. Within their celestial universe, the AT150SA with its Nude Shibata stylus also convey delicacy. Graced with a Nude Shibata stylus on a tapered pipe aluminum cantilever, the AT150SA through technical expertise and artisanship lifts from the record grooves sublime music. Music you'll want to keep enjoying.

Audio-Technica AT150SA cartridge specifications
- Type: Moving Magnet VM Dual Magnet Stereo
- Frequency response: 10 ~ 25,000 Hz
- Output voltage: 4.0 mV (1kHz, 5 cm/sec. )
- Channel separation: 30 dB (1kHz)
- Output balance: 1.0 dB (1kHz)
- Tracking force: 1.0 ~ 1.8 g (1.4 g standard)
- Coil impedance: 3.2 kΩ (1kHz)
- DC resistance: 800 Ω
- Rec. load impedance: 47 kΩ
- Coil inductance: 490 mH (1kHz)
- Static compliance: 40 × 10-6 cm/dyne
- Dynamic compliance: 10 × 10-6 cm/dyne (100Hz)
- Stylus: Nude Shibata 
- Cantilever: Aluminum, taper pipe
- Vertical tracking angle: 23 °
- Dimensions: 17.3(H) × 17.0(W) × 28.2(D) mm
- Weight: 8.0 g
- Accessories: Non-magnetic driver × 1, non-magnetic mounting screws 5mm × 2,8 mm × 2, PCOCC lead wires × 4, washer × 2, nut × 2, Brush × 1.

Na slikama 2 i 3 date su tehnicke karakteristike i sta generalno odlikuje ovaj model.

Mozete me kontaktirati ili ovde na KP ili telefonom.
Vikendom ne radim.
Ne odgovaram na SMS…

ID Oglasa: #44759153
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.