slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Philips 312 Belt drive  Super Electronic

180 €Fiksno

Kruševac
Korišćeno
Dostupno odmah
2.748
23
pre 15 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Majstor
Član od 10.04.2009.
Svi oglasi

Philips 312 Belt drive  Super Electronic

Ovaj gramofon sam morao da kupim jer postoje mnogo ljubitelja Philps-a – cuvene Holandske firme iz Ajdhovena. Ja mislim da ne postoji porodica u bivsoj Jugoslaviji koja bar nesto nije imala us vojoj kuci od Philips-a. Bio to televizor, neki mali kucni aparat ili nesto od bele tehnike. U doba zlatnog HiFi-a a to su bile kraj ’70-tih i rani pocetak ’80-tih kada su se firme utrkivale ko ce da napravi zvucno bolji i kvalitetniji uredjaj normalno da je i Philips uzeo svoje ucesce u tome i pripao mu deo kolacha. Uostalom Philips je izmislio jos pre tog vremena kasetu za dek a kasnije i CD zajedno sa firmom Sony. U to vreme verovatno su ove dve firme bile najpoznatije u svetu Tv prijemnika. Imali su svoje vrlo jake strucnjake u Audio sferi i normalno da su se potrudili da urade nesto i na polju HiFi-a. Ono sto bih rekao je sledece:

- Izuzetno dobro osmisljen i uradjen gramofon jer je bio jedan od njihovih jacih modela.

- ne lichi na one standardne plastikanere - on je daleko od toga

- Odlicno ocuvan i potpuno ispravan  jer ga je prethodni vlasnik znalacki upotrebljavao

- potpuno lako podesiv, rucica lagana, izuzetno pokretna, baza ima sub-sasiju

- na sebi ima originalnu Philips 400 Mark II zvucnicu sa iglom koja ima jos solidno sati slusanja

- Za ovu cenu dobijate pouzdan i lep gramofon

- Cena je vrlo prikladna imajuci u vidu koji je model i stepen ocuvanosti, ispravnosti i kvaliteta.

 

Tel: 063 8002525

Ovde je oglasen jedan broj gramofona na principu usluznog oglasa. To znaci da ima vise vlasnika koji su oglasili po vise komada ali svi su dati ovde na jednom nalogu iz cisto tehnickih i finansijskih razloga jer jeftinije kosta kasnije obnova oglasa. U vezi stanja i teh. karakteristika ako treba dodatno pitanje kontaktirajte nas ovde i ja vam mogu sve dodatno objasniti a u vezi cene dobicete broj telefona od vlasnika pa eventualno pregovarajte.
Gramofoni se ne salju brzom postom jer ovi u kurirskim sluzbama mnogo tumbaju i bacaju pakete. Znaci samo licno preuzimanje ili slanje autobusom.

Mozete me kontaktirati ili ovde na KP ili telefonom samo radnim danom od 11 do 18h.    
Na klasicne SMS, Viber i What's up poruke uopste ne odgovaram jer nemam vreme za dopisivanje…

Vikendom ne radim. A to znaci da od petka od 18h sve do ponedeljka do 11h nisam u mogucnosti da vam se javim ni na telefon a ni da odgovorim na poruke preko KP.    

 

ID Oglasa: #88842289
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.