slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

JVC QL-A5R Quartz direct drive polu-automatski (rezervisano)

170 €

Kruševac
Korišćeno
Dostupno odmah
3.004
19
pre 8 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Majstor
Član od 10.04.2009.
Svi oglasi

JVC QL-A5R Quartz direct drive polu-automatski, sa novom iglom

Ova firma JVC je znala da napravi vrlo solidne uredjaje u svoje vreme pa tako i gramofone. Zato je jednostavno postojao veliki broj ljudi koji su postovali JVC kao firmu i verovali da sve sto oni naprave necemu i vredi. Konkretno ovaj model spada u popularne modele onog vremena koje je JVC napravio kao odgovor na Hitachijeve modele i legendarne Technics SL-D2 i Q2 sto se vidi u izgledu – a sto i u zvuku. Sama rucica je izvanredna i mislim licno da je ako ne i bolja nego na Technic komercijalnim modelima pa zato dobro i svira! Zvucnicu je stavljena potpuno nova AT3600 – ali preporucujem stvaljanje neke skuplje zvucnice bar recimo AT-VM95E. Odlicna ocuvanost baze i poklopca – sto se vidi i na slikama. Ovaj JVC model vredi svaku ovu paru… sto se tiche izgleda i zvuka u danasnje vreme uopste gramofoni ove klase imaju izuzetno solidnu cenu i najvise su trazeni na trzistu iz razloga sto moze svako da ih sebi priusti i da za normalne pare dodje do odlicnog gramofona. I ovaj spada u jedan od tih modela. Vrlo je solidne tezine i ne spade u onu grupu takozvanih “ standardnih plastikanera” . Naprotiv – daleko je od toga. I na kraju da kazem da je ovo Quartz Direct Drive Poluautomatski gramofon sto znaci da ima kvarcnu regulaciju brzine motora i da sam vraca rucicu po zavrsetku sviranja ploce ili po zelji pritiskom na dugme u toku sviranja ploce. Kompletno je sredjen i odservisiran kod nas tako da jos mnogo godina ima da sluzi.
Na njemu je nova igla na glavi na kojoj pise Hitachi VM ali to je u stvari za njih pravila Audio Technica. Tako da imao sam potpuno novu iglu za tu glavu i ona je stavljena, znaci prakticno sada kao sve iz radnje. Ako neko ima svoju zvucnicu i ne treba mu ova onda je cena bez glave 150eur.

U kozmetickom smislu isto skoro pa perfektan, ako ima tu i tamo neku neznatnu tackicu koja prakticno ni sa foto aparatom nema smisla da se slika.  

Ovde je oglasen jedan broj gramofona na principu usluznog oglasa. To znaci da ima vise vlasnika koji su oglasili po vise komada ali svi su dati ovde na jednom nalogu iz cisto tehnickih i finansijskih razloga jer jeftinije kosta kasnije obnova oglasa. U vezi stanja i teh. karakteristika ako treba dodatno pitanje kontaktirajte nas ovde i ja vam mogu sve dodatno objasniti a u vezi cene dobicete broj telefona od vlasnika pa eventualno pregovarajte.
Gramofoni se ne salju brzom postom jer ovi u kurirskim sluzbama mnogo tumbaju i bacaju pakete. Znaci samo licno preuzimanje ili slanje autobusom.

Mozete me kontaktirati ili ovde na KP ili telefonom samo radnim danom od 11 do 18h.    
Na klasicne SMS, Viber i What's up poruke uopste ne odgovaram jer nemam vreme za dopisivanje…

Vikendom ne radim. A to znaci da od petka od 18h sve do ponedeljka do 11h nisam u mogucnosti da vam se javim ni na telefon a ni da odgovorim na poruke preko KP.    



SLIKE SLEDE

ID Oglasa: #88842290
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.