Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Audio > Gramofoni

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Rega Planar 8 / Apheta 3 MC

309.990 din

Novi Sad
Novo
3.047
9
pre 6 dana
Audio Plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

Akcija!

Pina cena 411840 dinara


Planar 8 je inspirisan ultimativnim gramofonima Rega 'Naiad'.  Odlučili smo da umesto evolucije  predhodnog RP8, novi Plana 8 treba da bude razvijen i osmišljen tako da sakupi suštinu 'Naiad' po pristupačnoj ceni.  Naš cilj je bio da isporučimo nivo performansi daleko iznad onoga što je do sada postignuto u ovom cenovnom rangu.

Svaki aspekt Planar-a 8 je projektovan tako da se izvlači što više detalja sa površine vinila. Koristili smo najnaprednije materijale i inženjerska rešenja izgrađena oko izuzetno laganog  postolja kako bi osigurali najveći stepen performansi. Planar 8 se isporučuje sa novom RB880 ručicom i Neo PSU kao standardom koji nudi elektronsku promenu brzine, naprednu kontrolu protiv vibracija i elektronsko podešavanje fine brzine kako bi se osigurala potpuna tačnost i kontrola nad motorom. Spoljašnji okvir prethodnog modela je sada uklonjen što dodatno smanjuje ukupnu masu gramofona.

"Ako tražite maksimalni intenzitet muzike za vaš novac,  biće vam jako teško  da nađete bolji gramofon u blizini ove cene. Ja sam korisnik Rega RP10, ali  čujem nove stvari na ovom novajliji na skoro polovini cene, zaista je trijumf analognog audio inžinjeringa "Jason Kennedi - urednik ear. net Oktobra 2018. godine.

Planar 8 će biti dostupan sa preporučenim fabričkim kertridžom Ania MC ili Apheta 2 * MC što u startu daje bolju cenu u odnosu kada sami sklapate konfiguraciju.

Napomena: Novi manji  Planar 8 neće se uklapati u trenutni nosač zidne konzole Rega. Za ovaj model smo razvili novi lagani prilagođeni Planar 8 zidni nosač.

* Sve prikazane slike uključuju Apheta 2 MC, koja se može zasebno ili fabrički ugrađena ukoliko je potrebno.



Uvoznik  i distributer Rege za Srbiju:  

AUDIO PLUS DOO

Stražilovska 23

Novi Sad

tel: +381 21 66-11-302

audioplusns@gmail. com

 

ID Oglasa: #68508932
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.