slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Rega Planar 2 sa rucicom RB250

349 €Fiksno

Kruševac
Korišćeno
Dostupno odmah
6.718
44
pre 14 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Majstor
Član od 10.04.2009.
Svi oglasi

Rega Planar 2 sa rucicom RB250

Apsolutni Best Buy vec ko zna koliko godina, na trzistu postoji vise od 30god sa izvesnim up-gradeovima. Nebrojeno puta bio u testovima i ocenjivan u mnogim svetskim Hi-Fi magazinima kao Best-Buy ili Awards Winner! Prakticno nema coveka na planeti koji je imao bilo kakav gramofon a da nije cuo ili imao Regu Planar 2 i rucicu RB250. I dan danas pleni paznjom i u Engleskoj se prodaje po solidnoj ceni a postoji i ceo komplet za up-grade pocev od firme “ Origin Live” , Michell i mnogih drugih. Kad se odradi najaci up-grade rucice sa Cardas ozicenjem i stavi Michell-ov teg umesto standardnog tega dobija se bar dve klase iznad na kvalitetu.  Ovde se mozete igrati do mile-volje jer ta rucica je tako uradjena da prevazilazi kvalitet Reginih baza i koristi se na mnogo skupljim gramofonima. Tako da vi uvek postepeno mozete poboljsavati vas gramofon u sistemu i sukcesivno placati. Kada napravite up-grade na rucici pa prodate bazu i kupite neku mnogo bolju bazu pocinjete igru bez kraja koju svaki Audiofil voli. Tako da sa Regom je uvek sve interesantno.  Rega Planar 2 standardno ima STAKLENI tanjir a rucica je RB250.

 

Ocuvanost gramofona je izuzetna kako same baze tako i poklopca.  Takodje je belt odlican.

 

Isporucuje se bez glave. Ako zelite mozete birati izmedju novih glava iz asortimana Audio Technice koje imam u rasponu cene 40 - 1500Eur. Ovo je pravi gramofon za vas sistem bilo da ste jos od nekada imali zelju da imate bas Regu a i za one mladje koji su usli u Hi-Fi i zele svoj prvi pravi gramofon- istinsku analognu Audio komponentu a koja ima vrlo pristojnu cenu.  
Da kazem jos nesto. Sami Englezi vise postuju stare modele Rega Planar 2 i 3 nego ove nove modele koji su na svaki nacin ustinuti da bi sve to jeftinije kostalo. To se vidi po nepobitnoj cinjenici koliko kostaju kao polovni Planar 2 i 3. Recimo za nekoga je nelogicno zasto gramofon star 30god se prodaje sada skuplje na oglasima nego da uzmete recimo novu Regu P1 ili P2 ili P3 i da ih posle samo nekoliko meseci oglasite na eBay ili slicno i to u fabrickom pakovanju. A klasicne Planar 2 i 3 ih biju sa cenom samo tako. A narocito zvucno jer su mnogo bolje uradjene od novih gde je sve uradjeno jeftinije gde god je to moglo. ALI STARI LISCI ENGLEZI ZNAJU SVE ZASTO, KAKO I ZBOG CEGA JE TO.  
Kada budem dao oglas u vezi ozicavanja rucica objasnicu vam zasto je sve to tako jer sam video razliku izmedju nove i stare rucice kada sam ozicavao i nove i stare REGE. Pa cu to tamo objasniti do detalja.

Potrudio sam se da slikama predstavim sto vise stanje. Tehnicki je besprekoran. Jednom sam u tekstu o Regi napisao da sam postao sam sebi ( a i drugima verovatno) postao dosadan kolko puta sam rekao da nema zvucno boljeg gramofona u klasi do 300eur od Rege, sto i jeste tacno gledajuci polovne gramofone. Bilo bi lepo kada bi se na trzistu pojavilo i nesto drugo ali izgleda da je to nemoguce. Da napomenem da kada mi Rege dodju iz Engleske one na sebi imaju uvek onaj strujni konektor za njihov standard. Ja ih uvek skidam i stavljam vrlo kvalitetan francuski Legrand (vidi se na zadnjoj slici). Promenu strujnog konektora radim na svim uredjajima koji dodju iz Engleske.  

Uz svaki gramofon ovde na oglasima dajem na poklon libelu jer cesto ljudi i ne postave gramofon u libelu a to je prvo sto je najbitnije pa se tek radi ostalo…

Ovde je oglasen jedan broj gramofona na principu usluznog oglasa. To znaci da ima vise vlasnika koji su oglasili po vise komada ali svi su dati ovde na jednom nalogu iz cisto tehnickih i finansijskih razloga jer jeftinije kosta kasnije obnova oglasa. U vezi stanja i teh. karakteristika ako treba dodatno pitanje kontaktirajte nas ovde i ja vam mogu sve dodatno objasniti a u vezi cene dobicete broj telefona od vlasnika pa eventualno pregovarajte.
Gramofoni se ne salju brzom postom jer ovi u kurirskim sluzbama mnogo tumbaju i bacaju pakete. Znaci samo licno preuzimanje ili slanje autobusom.

Mozete me kontaktirati ili ovde na KP ili telefonom samo radnim danom od 11 do 18h.    
Na klasicne SMS, Viber i What's up poruke uopste ne odgovaram jer nemam vreme za dopisivanje…

Vikendom ne radim. A to znaci da od petka od 18h sve do ponedeljka do 11h nisam u mogucnosti da vam se javim ni na telefon a ni da odgovorim na poruke preko KP.     

ID Oglasa: #88842287
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.