slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Pink Triangle LPT + Rega RB250 rucica (NAD bedz, REZERVISANO

550 €Fiksno

Kruševac
Korišćeno
Dostupno odmah
4.148
34
danas
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Majstor
Član od 10.04.2009.
Svi oglasi

Pink Triangle LPT + Rega RB250 rucica (NAD bedz)

 

Osnivaci Pink Triangle firme Chris Smeeton and Arthur Khoubesserian su u mnogim stvarima bili jedinstveni sto se tiche tehnickih resenja i dizajna. Tako da su vrlo brzo dosli do toga da ih mnogi znaju i cene njihov rad. Model LPT (Little Pink Think) je bio dosta popularan model, odnosno da kazemo neka skracena varijanta Roksan Xerxes-a sto se tice resenja koji su primenjeni na bazu. Ovo je atraktivan gramofon koji dobro zvuci. Ne treba ovde mnogo price. Na vas zahtev mogu vam skenirati i poslati na Mail test objavljen u poznatom casopisu Stereoplay br. 4/1992.   Svrstan je u Absolutnoj Spic klasi II i kostao je 1500DM sto je za ono vreme bilo puno para - pa da kazemo kao sada bar nekih 3000evra. .

Njemu se cena regularno krece od 650-750 eur u zavisnosti od stepena ocuvanosti i naravno u zavisnosti u kakvom je tehnickom stanju. To vazi kad ide sa standardnom opremom.

 

Ovaj primerak je tehnicki i vizuelno u dobrom stanju.

 

Sad nesto vise detalja:

  1. Poklopac je korktan, nema nekih ogrebotina. Ali je pomalo smesan zato sto ih je Pink jednostavno tako pravio - ponekad pomislim kao da su se deca igrala : ) 
  2. Namontirana Rega RB250 rucica takozvano kako se kaze NAD bedzirano. RCA na kraju kabla su zamenjeni sa King Snake RCA jer oni na originalnom kablu su bili smesni.
  3. Baza sa poznatim debelim akrilnim tanjirom ali treba napomenuti da ima motor koji radi samo za 33 obrtaja, to jest takvo mu je napajanje. To su neki modeli koje je Pink pravio u to vreme. Ko zeli da ima i na 45 moze da se zameni celo napajanje novim vrhunskim externim napajanjem ali ono kosta 200eur. Na ivicama baze vide se vrlo male tackice sa bocne strane (zadnje dve slike) ako to moze da se kaze da je sve sto fali u vizuelnom smsilu.
  4. Na rucici nema zvucnice ali zato mozete dobiti na poklon dobru polovnu Rega Bias glavu koja bi vas dobro posluzila neko vreme da slusate dok ne kupite onu koja vam odgovara.

Ovo je verovatno najbolji gramofon koji Audiofili mogu sebi da priuste u klasi kada hoce da daju vise od 500eur ali ipak da to bude jos uvek daleko od "hiljadarke".   Ako se zna da Linn Sondek zbog zvuka ali vise zbog slave kosta polovan sad u Engleskoj (sa Ittok rucicom u OK stanju) oko1200 funti (1400eur) i plus da vam ga neko donese sto je sigurno dodatni trosak od 100eur onda ovo za 550 ne samo da vredi svaku paru nego vredi mnogo vise. Svi koji su imali priliku da slusaju Pink Triangle gramofone znaju otprilike o cemu se radi. Prakticno skoro uvek je sama fabrika busila otvor da se fabricki stavi Rega rucica … redje je to bilo za Linn ili neku drugu rucicu. Znaci i ovde je baza sa Rega rucicom.

 

Potrudio sam se da slikama predstavim sto bolje stanje gramofona.  

 

Ovde je oglasen jedan broj gramofona na principu usluznog oglasa. To znaci da ima vise vlasnika koji su oglasili po vise komada ali svi su dati ovde na jednom nalogu iz cisto tehnickih i finansijskih razloga jer jeftinije kosta kasnije obnova oglasa. U vezi stanja i teh. karakteristika ako treba dodatno pitanje kontaktirajte nas ovde i ja vam mogu sve dodatno objasniti a u vezi cene dobicete broj telefona od vlasnika pa eventualno pregovarajte.
Gramofoni se ne salju brzom postom uredjaje jer ovi u kurirskim sluzbama mnogo tumbaju i bacaju pakete. Znaci samo licno preuzimanje ili slanje autobusom.

Mozete me kontaktirati ili ovde na KP ili telefonom samo radnim danom od 11 do 18h.    
Na klasicne SMS, Viber i What's up poruke uopste ne odgovaram jer nemam vreme za dopisivanje…

Vikendom ne radim. A to znaci da od petka od 18h sve do ponedeljka do 11h nisam u mogucnosti da vam se javim ni na telefon a ni da odgovorim na poruke preko KP.    

ID Oglasa: #88869665
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.