slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Naim Mu-So 2nd Generation

159.990 din

Novo
Novi Sad
934
7
pre 7 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

Na akciji!

Stara cena - 204000 rsd.

 

Za sve vas koji niste zadovoljni prosečnim, vodeći svjetski proizvođač Hi-Fi komponenti, britanski Naim Audio, predstavio je „ Naim Mu-So“ , bez lažne skromnosti trenutno po svemu naj bežični „ all in one“ muzički sistem.

Naimovi inženjeri su sve svoje znanje i iskustvo fokusirali kako bi stvorili muzičko iskustvo za pamćenje, ovog puta iz male kutije. Stoga su u robusno aluminijsko kućište dimenzija 122x628x256 ugradili 6 pojačala od po 75W, ukupno 450W ! , 6 zvučnika najviše klase, te „ Music Streaming System“ čije mogućnosti su ograničene samo vašom maštom. Od ulaza Naim Mu-so poseduje: digitalni S/PDIF, USB ulaz za eksterne memorije (npr. USB stick ili hard disk), analogni AUX IN (3.5 mm jack). Naravno to nije sve jer konekcijom uređaja na internet (wi-fi ili ethernet kablom) dobivate još Internet radio, Spotify Connect, Tidal, UpnP, Bluetooth, USB playback…

Za one koji žele uštedjeti na prostoru, no ne i na mogućnostima uređaja, Mu-so se nudi i u kompaktnijoj varijanti – QB. Mu-so QB je snage 4 x 50 W (2 visokotonca i 2 srednjetonca), te 1 x 100W (bass driver). Uz to još ima 2 pasivne bass membrane.

Odmah po uključenju Naim Mu-so će Vašu prostoriju ispuniti velikim, toplim Hi-Fi zvukom kakav ste do sada mogli čuti samo iz dobro upeglanog Hi-Fi sistema ne male cene i ne malih dimenzija. Takođe, postoji i opcija Multiroom, tako da možete upariti više Naim Mu-So ili Mu-so QB uređaja u Vašem domu, a mogu se i povezati s nekim od uređaja iz Naimove Uniti serije ili njihovim mrežnim strimerima.

Ono što osim zvuka Naimove uređaje izdvaja od konkurencije je ergonomija i inteligentni dizajn. Naim Mu-som tako možete upravljati putem aplikacije za iOS ili Android, putem daljinskog upravljača ili pak prelepo dizajniranog upravljačkog sistema sa ekranom osjetljivim na dodir, koje se nalazi na gornjoj strani uređaja.

Uvoznik i distributer NAIM brenda za Srbiju.

AUDIO PLUS      D. O. O.             
Strazilovka 23,     Novi Sad     
tel: +381 21 66-11-302
office@audioplus. rs


ID Oglasa: #135348346
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.