slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Samsung WAM250 Bežični Audio Multiroom Hub

3.600 din

Kao novo - nekorišćeno
Inđija
999
8
pre 12 dana
Odgovara na 79% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Cod Tehnika
Član od 14.09.2011.
Svi oglasi

Samsung WAM250 Bežični Audio Multiroom Hub


Aplikacija Samsung Multiroom daje vam novi muzički ekosistem koji vam omogućava da podesite muzičku mrežu koja vam odgovara. Jednostavno pokrenite aplikaciju, postavite zvučnike M serije i integrirajte svoje glazbene izvore. Sada ste spremni da svirate bilo koju muziku, u bilo kojoj sobi, bilo kada. Možete upravljati čak i više zvučnika u vašoj kući istovremeno. Dostupno za Android 2.3 i noviji i iOS6 i noviji.

Da biste povezali sve zvučnike u vašem domu, potrebno je samo jedno čvorište jednostavno za korištenje. Zatim možete bežično reprodukovati sve svoje omiljene staze i koristiti sve svoje omiljene usluge online streaminga glazbe. Razdjelnik vam također daje različite načine slušanja, uključujući Party Play i Zone Play, omogućujući vam da istovremeno reproducirate melodije na svim zvučnicima u vašem domu ili samo u jednoj prostoriji. Sve što vam je potrebno je da jedan čvor poveže zvučnike, uređaje i muziku.

Sva vaša porodica i prijatelji mogu da puštaju svoju muziku na zvučnicima serije M. Sve što im je potrebno je aplikacija Multiroom. Kada se njihovi mobilni uređaji povežu sa vašom WiFi mrežom, svako može da deli i uživa u svojoj muzici. Odlično je za okupljanja, bilo da je u pitanju intimna večera ili velika zabava.

Najfleksibilniji način za razvoj audio sistema


Multiroom Hub ne samo da povezuje vaše M5 i M7 zvučnike, već i sve vaše kompatibilne Samsung Multiroom proizvode. Svi 2014 Samsung Smart TV-i, 7 serija kućnog zabavnog sistema i zvučnici serije 7 spremni su za povezivanje.

Najlakši način za pristupanje svim omiljenim pjesmama


Sada možete slušati sve svoje omiljene pjesme, sa svih vaših uređaja, bilo gdje u vašem domu. Samsung M serija donosi svu vašu muziku na dlan vaše ruke. Možete pristupiti svojim stazama gde god da se nalaze, što uključuje pametni telefon, računar, tablet i još mnogo toga.

125-9
zamene me ne zanimaju

ID Oglasa: #137730587
Informacije

Molim vas da ne trošite vaše i moje vreme glupim i bespotrebnim pitanjima
Kolika je najniža/zadnja cena? Jel fiksna cena? i Slicno. .
Ako ste pravi kupac napišite koliko za vas vredi ili koliko bi platili predmet
Svaki realan predlog cu razmotriti i odgovoriti. Na nerealne i ponizavajuce ponude necu odgovarati

 

  Hvala.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.