slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Skriveni USB Prisluskivac Bubica Snimac Razgovora Diktafon

2.950 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
31.359
417
pre 2 dana
Odgovara na 11% poruka, uglavnom nakon dva dana.
Samo Poziv I Sms - 066 243 000
Član od 19.08.2008.

NE ZIVITE VISE U ZABLUDI - NE DOZVOLITE DA VAS BILO KO LAZE - RESICETE SVE PROBLEME

Pritiskom na jedno dugme snimicete sve ono sto niste znali i sta su Vas drugi lagali!

Diskretna dostava na kucnu adresu u roku od 24h, a porucivanje pozivom ili SMS-om!

 

USB Prislukivac 8GB - 2.950 din

USB Prislukivac 16GB - 3.490 din

USB Prislukivac 32GB - 3.950 din


USB Prislukivac je uredjaj najnovije generacije koji sluzi za snimanje razgovora, prisluskivanje i sve druge namene snimanja razgovora koje se obavljaju u okviru jedne prostorije, automobila i sl. Kada se desi da nestane baterije u toku snimanaj, USB prisluskivac cuva snimak.

 

USB Flash Snimac Razgovora je deo spijunske opreme koji izgleda isto kao klasicna USB flash memorija, tako da niko ne moze posumnjati da se zapravo radi o prislusnom uredjaju, a ne o klasicnoj USB Flash memoriji. Totalno je neupadljiv i pogodan za pozicioniranje na spolutno bilo koje mesto u kuci, kancelariji, autu ili bilo gde. Obezbedjuju vrlo visok nivo kvaliteta samog snimanja, tako da ce opsluziti celu prostoriju do cak i 60m2, kompletno motorno vozilo, bilo koju kancelariju i slicno. USB Prisluskivac se moze koristiti i kao klasicna USB Flash memorija, tako da uredjaj ima dvostruku funkciju, snimanje razgovora i kao prenosiva memorija. Dimenzije ovog USB prisluskivaca su 55x20x7m, a kvalitet samog snimka je izuzetan, 192kbps 48HZ. USB Flash je izradjen od kvalitetnog materijala tako da ce trajati godinama! USB Prisluskivac je definitivno je ujedno i najprimenljiviji deo spijunske opreme i detektivske opreme u danasnje vreme, jer pritiskom na jedno dugme mozete snimiti tajno ili jasno apsolutno sve sto zelite.


Da li USB Memorija mora biti sve vreme na punjacu?

Apsolutno ne, prisluskivac poseduje svoju bateriju najnovije generacije, koja je dovoljna za snimanje i do 15h zvucnog materijala, a kasnije se puni preko racunara.


Da li USB Flash ima svoju internu memoriji?

Apsolutno, memorija uredjaja moze biti od 8GB, 16GB ili 32GB sto je dovoljno za snimanje materijala i do 96h, koji se kasnije moze i obrisati.


Gde mogu postaviti uredjaj i kako se snima?

Snimanje se vrsi pritiskom na jedno dugme, i nakon 5 sekundi uredjaj pocinje da snima materijal na sopstvenu memoriju, kada zelite da prekinete snimanje, takodje pritisnete to dugme ili se snimanje prekida kada se isprazni baterija


Kako i gde mogu preslusavati snimljeni materijal?

Snimljeni materijal jednostavno preslusavajte na bilo kom medijskom plejeru, televizoru, racunaru, u autu, takodje postoji opcija i povezivanja na mobilni telefon.

Hvala na vremenu ulozenom za citanje naseg oglasa. Srecna kupovina!

ID Oglasa: #22858448
Informacije

Za najbržu moguću porudžbinu:  

POŠALJITE SMS SA PODACIMA, ILI POZOVITE NA - 066 243 000

PAŽNJA: primljene KP poruke često ne stižemo pročitati

 

Za sva pitanja i info:

POZOVITE 066 243 000

 

Ekspresna dostava:

I DO 24H NA ŽELJENU ADRESU

 

RADNO VREME:

Ponedeljak - Petak: 08-18h (nakon 18h SMS)

Subotom: Izmedju 09-15h (nakon 15h SMS)

Nedeljom: Poručivanje SMS-om

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.