slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Hifi i TV polica-rack "HomeBaseCentre - HBC" - dostava BG

199 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
14.890
92
pre 26 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Boža
Član od 01.05.2009.
Svi oglasi

---DOSTAVA ZA BEOGRAD--

 

Hifi police "Home Base Center" su police koje na jednom mestu mogu da prihvate mnoštvo vaših uređaja: PC, pojačala, plejeri, risiveri, TV i svu ostalu neophodnu tehniku. . .

Svaki nivo police se oslanja na mesinganim šiljcima, cela konstrukcija se vrlo se lako sastavlja uz pomoć jednog imbus ključa (4). Oslanjanje na šiljcima omogućava fino podešavanje i eliminaciju vibracija prilikom rada vašeg sistema. Sa ugrađenim nogicama od punog drveta dobijate policu velike nosivosti, izuzetne stabilnosti i praktičnosti.

SLIKE 3-6 cena od - 220€ , gratis 8 podloski u zlatnom finišu na podnim nogicama. Prikazana polica u beloj i crnoj boji sa nogicama od punog drveta bukve debljine 4,4x4,4cm, nivoi 3.6cm, kantovi furnirani.
Dimenzije police: širina 138, visina 53, dubina 40.  


SLIKE 7-9 cena od 235€ HBC polica projektovana i prilagođena prostoru kupca.  gratis 6 srednji podloski u zlatnom finišu. Prikazana polica je u dezenu wenge sa nogicama od punog drveta bukve, debljine 4.4x4.4cm, debljina nivoa 36mm, kantovi od furnirana bukve.
Dimenzije: širina 120cm, visina 50cm, dubina 40cm. Korisna širina za uređaje 50cm.

SLIKA 10-14 CENA od - 199€ , gratis 6 srednjih podloski u zlatnom finišu. Prikazana polica je u dezenu crna kora sa nogicama od punog drveta jasena, debljine 4.4x4.4cm, debljina nivoa 36mm, kantovi furnirani. Dimenzije: širina 117cm, visina 50cm, dubina 40cm. Korisna širina za uređaje 50cm.

 

Sve kombinacije polica su na istom principu, lako sklopive i modularne. Može se nadograditi i dodatnim nivoima po vašoj želji. Nogice na svim primercima su od masiva bukve.

Birajte dezen, birajte raspored za uređaje, na slici je samo primer kako može da izgleda polica. Prilagodite policu svojim potrebama.

Pogledajte moj oglas "Šiljci Spajkovi"

Uživajte u pregledu fotografija.

 

ID Oglasa: #8444167
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.