slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Hifi police Solid Ace

110 €

Kao novo - nekorišćeno
Novi Sad
5.350
54
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Boža
Član od 01.05.2009.
Svi oglasi

--- Dostava police za Beograd ---

 

Potpuno nova, nekorišćena, custom made hifi polica za audio uređaje. Hifi police Solid Ace se izrađuju uz dogovor i planiranje sa kupcem, a sve sa ciljem da se prostor dnevnog boravka iskoristi na najbolji mogući način. Svi odeljci za smeštanje audio opreme se takođe planiraju do poslednjeg milimetra kako bi se polica prilagodila uređajima a ne suprotno.
Hifi police Solid Ace su izrađene od masivnog drveta: bukve, hrasta, jasena, trešnje sa max. debljinom 45mm, dok su distanceri od aluminijumskih profila prečnika 50mm koji su ojačani duž celog preseka tako da bezbedno mogu da ponesu i najteže uređaje.

Slike 1 i 2 polica od masiva oraha, standardnih dimenzija 60x40 sa visinama po izboru finiširana akrilnim mat lakom 110€ po nivou. U cenu uključeni srednji šiljci f21 i zlatnom finišu.   

Slike 3-7 polica od masiva bukve na slikama finiširana ekološkim Sayerlack mat lakom na bazi vode. Izuzetan i prirodan finiš koji ističe sve lepote drveta.   Polica je široka 170cm sa dubinom 40cm prostor između nivoa 50cm.  
Početna cena za 1 nivo u navedenim dimenzijama sa šiljcima f21 na 8 distancera u zlatnom finišu iznosi 185e.

Prikazana polica izrađena od masiva trešnje slike 6-10 sa ugrađenim mesinganim šiljcima prečnika 25mm u zlatnom finišu na svim nivoima a ukupno 24kom, kao i 8 hromiranih podloški takođe 25mm u prečniku. Ovako opremljena polica staje 540€ .  
Hifi police Solid Ace od prelepog trešnjinog drveta finiširaju se ekološkim bajčevima, uljima i lakovima na bazi vode u tonu po vašoj želji. Solid Ace hifi police vam pružaju idealnu priliku da smestite svu modernu tehniku na jedno mesto. Polica je modernog minimalističkog dizajna sa sarom drveta koja odiše toplinom i oplemenjuje vaš dom. Dragi audiofili slobodno pitajte Vaše supruge, devojke da li bi se požalile da se ovakav komad nameštaja smesti u dnevni boravak ; )   
Dimenzije police: š168 d40, visina police se formira prema vašim uređajima, takođe se mogu promeniti i krajnja širina i dubina police.
Uživajte u pregledu fotografija.

p. s. tehnički crtež sa svim dimenzijama šaljem na zahtev.

ID Oglasa: #61491672
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.